Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Mit gondoltok arról aki...

Mit gondoltok arról aki Paramore-t hallgat?

Figyelt kérdés

Szóval ha egy tizenéves srác rendszeresen Paramore-t hallgat, sőt ez a kedvenc együttese arról mit gondoltok? Mi lesz róla az első véleményetek?

A valódi véleményetekre vagyok kíváncsi, és igen akármit mondtok Paramore-t fogok hallgatni, sőt általában leszarom mások mit gondolnak rólam, viszont most kérlek tényleg korrekten, őszintén és a kérdésre válaszoljatok.

Köszi.

2013. júl. 11. 00:46
1 2 3 4
 21/33 anonim ***** válasza:

Kicsit hatásvadász banda,de nem rossz a zene.A srácról azt gondolom,hogy egy ilyen zenekar a kedvenc zenekara:-) nem gáz.

32/f

2013. júl. 12. 21:25
 22/33 A kérdező kommentje:
Hát kedves 20. mosolyt csaltál az arcomra így hajnalban. Mindent gondoltam, őszintén, de hogy valaki ezt írja: "jó az ízlése", na hát bizony erre nem számítottam. :D
2013. júl. 13. 00:57
 23/33 bogcsika22 ***** válasza:
én azt gondolom hogy jó az ízlésed :D
2013. júl. 16. 17:38
 24/33 anonim válasza:
Szerintem
2013. júl. 16. 21:58
 25/33 anonim ***** válasza:
Azt, hogy a Paramore-t szereti:)
2013. júl. 16. 22:00
 26/33 anonim válasza:
Bocsánat, véletlen küldtem el a "szerintemet". Szóval. Szerintem sokan azért mondják a Paramore-t hallgató fiúkra, hogy melegek, mert lány a frontembere. Ha egy fiú ezt hallgatja, én azt gondolnám, hogy "de jó, szereti a Paramore-t." én személy szerint nem ítélek meg senkit a zenei ízlése alapján, mert nem ez a lényeg. (14L, aki szereti a Paramore-t)
2013. júl. 16. 22:05
 27/33 anonim ***** válasza:
Azt gondolnám, hogy szereted a paramore-t, és eszembe jutna az egyetlen ismerősöm, akiről tudom, hogy ezt hallgat. Talán én is azt gondolnám, hogy kinövöd, vagy hogy tetszik az énekesnő.
2013. júl. 21. 17:01
 28/33 A kérdező kommentje:
Az hogy tetszik az énekesnő elég érdekes feltételezés. :D Inkább erre nem mondok csak annyit, hogy hallgatni szeretem, nem nézegetni. A kinövést pedig majd az idő eldönti helyettünk.
2013. júl. 22. 01:07
 29/33 anonim ***** válasza:
38%
Életemben 1 képet láttam az énekesnőről, szóval bocs, ha hülyeség. Nem ismerem annyira az együttest, ezért is nem gondolnék semmi extrát.
2013. júl. 22. 01:41
 30/33 anonim ***** válasza:
38%
Mivel nekem is a kedvenc bandám, ezért én örülök neki. :) Ezenkívül még a No Doubt a nagy kedvencem. :)
2013. aug. 5. 21:29
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!