Mit gondoltok arról aki Paramore-t hallgat?
Szóval ha egy tizenéves srác rendszeresen Paramore-t hallgat, sőt ez a kedvenc együttese arról mit gondoltok? Mi lesz róla az első véleményetek?
A valódi véleményetekre vagyok kíváncsi, és igen akármit mondtok Paramore-t fogok hallgatni, sőt általában leszarom mások mit gondolnak rólam, viszont most kérlek tényleg korrekten, őszintén és a kérdésre válaszoljatok.
Köszi.
Értem. Szerintem kicsit enyhén fogalmazva nyálas, persze nem szeretnélek megsérteni. (Mondjuk ez itt a véleménykimondásról szól.) Szóval reméltem, hogy nem fiú leszel igazából, bár mindenki azt hallgat amit szeretne.
Szerintem ennyi elég véleménynek, és érted belőle a lényeget.
Magáról arra, hogy Paramore-t hallgatsz, annyit mondanék, hogy "Majd kinövöd.". De hogy a Paramore mellett a Blinkre képes vagy rámondani hogy nyálas...:) Nem szoktam fikázni mások zenei ízlését, de a tiédben van egy ficam.
Most ettől eltekintve: A Paramore nekem mindig is túl light volt, soha nem hallgattam ilyen pop rock beütésű bandákat (hogy mi a pontos műfaji besorolása, nem tudom, de nem is izgat). Egyedül a Simple Plan és a Good Charlotte volt 13 éves koromban, amit ezek közül meghallgattam, de lecsengtek hamar. A Paramore bennem olyan érzést kelt, hogy hiába hallom meg a számait, mind ugyanolyannak tűnik.
Bocsi, az előző kommentemet nem fejeztem be, csak véletlenül elküldtem.:)
A legviccesebb az, hogy nyíltan ki is jelentetted itt egy előző válaszolónak, hogy van véleményed arról, aki Blinket hallgat... Nem akarlak megbántani, de ha elmész egy olyan helyre, ahol kicsit is rockosabb vonalon mozgó társaság van, jóval előbb fogják "lebuz.zni" azt, aki Paramore-t hallgat, mint aki Blinket. Egyébként nekem fura, eddig csak lányoktól, meg a meleg unokatestvéremtől hallottam, hogy szeretik a Paramore-t. De mindenki azt hallgat, amit akar. Csak a stílusod kicsit bicskanyitogató.:D
Ja, és hallgass Sum41-t. Kíváncsi vagyok a véleményedre...:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!