Miért van nálunk mindenki a Black Sabbath ellen?
A suliban és a környezetemben állandóan ócsárolják a black sabbath-ot meg Ozzy-t (mindennek lehordják) ráadásul nagyon nagy hányaduk a rock-ot szereti. És ami fájóbb hogy egy kategóriaként emlegetik a One Direction-nel , Justin Bieber-el, Seelena Gomez-el és a Tokio Hotel-el is. most november elején ez a gyűlölet átterjedt a youtube-ra és a fórumokra is...
Nekem ez már sok... vagy sokk
17/L
Mindenki ? Már hogyan lennemindenki ellene....
Ebben a világban jó ha találok pár embert aki nem szereri....
Ahogy olvastam az előző kommenteket, azt mondom, hogy aki nem szereti a heavy metalt, az ne hallgasson Black Sabbath-ot. A hangzásuk fantasztikus volt (az újabb lemezeik még felfedezésre várnak), akkor dumáljanak, ha úgy tudnak zenélni, mint mondjuk Iommi, vagy Ozzy. (Mellesleg a kinézetük nem hajazhat a Tokio Hotelre, mert azok a szerencsétlenek még nem is éltek, mikor ők már legendák voltak, max. fordítva!-egy régi kommentre)
Az meg sajnálatos, hogy ennyire lenézik őket, mert nem érdemlik meg. Rendben, Ozzy nekem sem a kedvencem, de erre megint csak azt mondom, hogy csinálják utána, ha tudják.
Egy lapon említeni ezekkel a pop "zenekarokkkal" pedig maga a nagybetűs SZÉGYEN. Semmi közük egymáshoz. Miért? Azt hiszem, az Iron man kb. 30 éve megvan, de megkérdezem én, hogy Selena Gomez mikor fog olyat kornyikálni, amire évtizedekkel később is emlékezni fognak? Szerintem, erre hiába várunk.
Vágj vissza! Védjük meg a nagyok becsületét!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!