Miért van mindenki a dohányosok ellen?

Azért, mert a dohányzás arra is káros, aki nem dohányzik!!!
Magasról szarok rá, hogy vki sörözik vagy piál, mert azzal az én egészségemet nem teszi tönkre (hacsak nem részegen vezet).
De a dohányos az nekem is árt, nem csak magának.

Mert nem akarom más után a büdös füstöt szívni...
Ezen kívül mi értelme van a dohányzásnak?:
-drága
-egészségkárosító
-büdös leszel tőle és még lehetne sorolni.
Legalább egy pozitívumot mondjál róla:)
Egyébként nem vagyok a dohányosok ellen. Mindenki azt csinál az egészségével, amit akar. Csak másra legyen tekintettel.

Én két okból:
1. Mert annak az egészségét is károsítja,aki nem dohányzik!
2. Nem csak a dohányzásra kijelölt helyen,hanem máshol is rágyújtanak,és ha valaki szól,még ők vannak felháborodva!

Az egész baromság.Akik ezzel jönnek hogy mert nem akarják más füstjét szívni akkor azok ne vezzessenek autót mert nem akarom a kipufogó füstöt szívni.Ilyen erővel őket is lehetne utálni.Vagy a szomszédbácsit aki süket és 100-on hallgatja a TV-t ami már engem irritál.
Senkinek nincs joga senkit elítélni azért mert dohányzik.

Na szerintetek mégis mi a különbség?
Az, hogy a közlekedés HASZNOS. Igen, káros is mellette, de tudod az emberek nem tudnak mindenhova gyalog járni.
Majd ha feltalálsz olyan eszközt, amivel környezetszennyezés nélkül lehet A pontból egy messze lévő B pontja jutni, majd akkor okoskodjál.
A cigi az égvilágon semmire nem jó, senkinek nem hasznos (max annak, aki meggazdagszik belőle).
Nincsen semmi funkciója.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!