Miért is van mindenki a Kallos hajfestékek ellen? Mert olcsó?
Én abból indulok ki hogy barátnőmnek majdnem kihullott tőle az összes haja, és ezt vizsgálat alapján derítették ki hogy az okozta, mert olyan anyag van benne ami ezt váltja ki!
De pl az osztálytársam feje, feldagadt tőle, olyan allergiás reakciót váltott ki nála! Szóval én már inkább nem kockáztatok, ha nem muszáj.
A hajhulláshoz és allergiás reakcióhoz annyit tennék hozzá, hogy ezeket akármilyen hajfesték kiválthatja, nem márkafüggőek.
(Tehát elhihető, de nem azért hullott ki a haja, mert Kallost használt, hanem mert valszeg sokat festette.
A másik dolog meg, minden hajfestékre rá vannak írva az általad említett allergiás reakciók, bármelyik okozhatta volna.)
Én eddig Garniert vagy Palette-t használtam.
Most kipróbáltam először a Kallost.
Észrevételeim:
Életemben először nem csípett a festék, és nem volt az az elviselhetetlenül erős szaga, mint a többinek.
És a kivitelezése is jobban tetszik (nagyobb a kesztyű, és azzal az üveggel, amit adnak hozzá, könnyebb felvinni, mint amikor itthoni tálban kavargatom...)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!