Mit gondolsz a One Direction-ről? Írd meg a véleményed róla, de kérlek őszintén.
Figyelt kérdés
2012. szept. 20. 23:02
51/70 anonim válasza:
Képzeld, imádom Michael Jackson zenéit! De szeretem a modernebbet is.
Valaki meg leb*zizta őket.
Oké, ennyi erővel bárki lepontozhatná azokat az embereket, aki nem szereti az 1D - t. :)
52/70 anonim válasza:
Már megbocsáss,de kit érdekel hogy a húgod hogy öltözködik?!Hülye hasonlat,szerintem ne keverd őt is bele ha már Michael Jacksont sikerült...Senki nem mondta,hogy MJ rossz,sőt szerintem nincs ember aki ezt mondaná mert ő egy igazi legenda marad.Én is szeretem a Beatlest,Michael Jacksont stb. de ha má megnézem az 'énekeseket',akkor rá kell jönnöm hogy nem nagyon maradtak igazán tehetségesek,csak a One Direction.Nem csak őket szeretem,szeretem pl. a Rammsteint,pedig az nem mondható tinipopzenének.De be kéne látnotok,hogy nem csak metál és rock bandák vannak,hanem vannak akik popban tehetségesek,és ezt el kéne fogadnotok.Nagyon jó a zenéjük,van tehetségük és nyilván ez nektek nem szempont de úgy saccolva 15 millió lány számára kinézetre sem utolsóak.Attól hogy nem heavy metalt játszanak,attól nem kell őket elítélni,ők is tehetségesek,ugyanúgy mint a metál és rockbandák,csak másban.Szóval szerintem gondoljátok át,mert engem már baromira idegesít hogy általában az emberek képet látták róluk,zenéjüket se hallgatták meg egyszer sem,de rögtön b*zik.És legtöbben nem b*zisat szoktak mondani,ami például ha nem szeretném az 1Dt akkor is zavarna,mert attól hogy valaki jól öltözik,attól még nem olyan...Lehet hogy nektek nem tetszik ez az öltözködési stílus,de nagyon sok embernek ez tetszik,én sem szeretem a mai szennyzenéket(a One Direction egyáltalán nem az),de el kell fogadni mások véleményét,zenéjét ezt már megtanultam,ha nem vagyok 60 éves úgyis...
53/70 anonim válasza:
Engem nem az idegesít, hogy valakin nem a One Directiont szereti, hanem az, hogyha meglátják őket, akkor rögtön így b*zi, úgy b*zi. Figyu, meglehet ezt így is mondani: A One Direction szerintem nem jó zenét játszik, a fiúk se szimpatikusak blablablablabla...Én se pocskondiázom a rockot így: A h*lye rockkal kivan a tököm, tiszta k*csögök. Ennyi... Jöhet a lepontozás! :DD Már megszoktam.
54/70 anonim válasza:
Nem annak sz utolsónak szántam hanem az előttinek.
55/70 chrishu válasza:
55:
Ne általánosíts. Én és még pár ember kultúlártan fejtettük ki a véleményünket.
56/70 anonim válasza:
Oké, nem is rólatok beszéltem...Tudjátok valaki tényleg tehetségesnek tartja őket, nem csak azért, mert "hű, de cukik" Na mind1, én inkább hagyom az egészet, már annyira nem érdekel. Aki szereti, az hallgassa őket, aki nem az meg ne...ennyi.
57/70 anonim válasza:
Utolsó vaggyok. http://www.youtube.com/watch?v=AbPED9bisSc A zene alapján halljuk, hogy ezek a dalok a fiatalok szórakoztatására van legfőképpen. Szóval egy fiatalnak más az elképzelése erről, mint egy 40 évesnek. Szeptember 20 - án került ki a YouTubera. Azóta hányan nézték meg?
58/70 chrishu válasza:
Nem a megtekintések vagy a like-ok száma számít
59/70 anonim válasza:
De nem lehetnek tehetségtelenek, ha ennyien nézték meg, valljuk be...A fiataloknak bejön, akkor meg nincs itt gond.
60/70 anonim válasza:
Teljesen mindegy hányan nézték meg. Az 1dnek nagyon jó reklámja van. Rádióba is folyton ők mennek. Beírom a keresőbe azt hogy rock akkor is ezeket a adja ki. Ott van például a "kubai ritmus" nevű csoda. Szerinted azért nézték meg mert pl. jól fogadták a kritikusok? Nem. Azért mert a csapból is az fojt hogy "A kubai macsó zenével fog foglalkozni".
Roger Taylornak igaza volt. Ma már nem a tehetség számít.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!