Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Mit gondolsz a One Direction-r...

Mit gondolsz a One Direction-ről? Írd meg a véleményed róla, de kérlek őszintén.

Figyelt kérdés

2012. szept. 20. 23:02
1 2 3 4 5 6 7
 11/70 A kérdező kommentje:
igen utcsó igazad van.
2012. szept. 21. 18:52
 12/70 anonim ***** válasza:
47%
Tehetségtelen pancserek,a mai zenevilág szégyenei.Egy bojlert veregető hülyegyereket hamarabb elhallgatok mint ezt a $zart.
2012. szept. 21. 20:10
 13/70 anonim válasza:
14%
Naon cukorkák, szenvedéjesen imádom őket mer naon arik és édesek és a zenéjük is kiráj!!
2012. szept. 21. 21:00
 14/70 anonim ***** válasza:
78%

Nem is szeretem őket, de nem is utálom. Nincsen velük bajom, nem érdekelnek.

Azonban az előző választól padlót fogtam. Jézusom. Az oké, hogy szereted őket, de király (igen, ezt a szót ly-vel írjuk!!!!) lenne, ha egyszer helyesírási hiba nélkül nyilvánítanád ki a véleményedet.

2012. szept. 22. 08:28
 15/70 anonim ***** válasza:
42%
Zeneileg nullák?Könyörgök,te milyen alapon ítélkezel felettük?!Végigjártad azt az utat,mint ők?Tudod mennyit dolgoztak,készültek már az 1. X faktor meghallgatásra?!Aki már ott tovább jut,az már eleve nem lehet zeneileg nulla,hogy téged idézzelek.És ott még nem is a tinilányok szavaztak,hanem elismert előadók,szakemberek juttaták tovább őket.Nem beszélve arról,hogy harmadikak lettek a BRIT X faktorban.Össze se lehet hasonlítani a magyarral.Te 3. lettél valaha is a brit X faktorban?!Nem ugye?Akkor miért szólod le őket?Milyen alapon?A vélemény nyilvánítás azt jelenti,hogy elmondod a véleményedet,nem rögtön leb*zizod őket,meg úgy teszel mintha te lennél a világ legelismertebb énekese.Nagyon is jó hangjuk van,a mai világban meg főleg felülmúlják a 'zenét'...Szerintem az se véletlen,hogy már most (2 év) többször álltak toplista élén,több díjat nyertek,több lemezt adtak el,több rajongójuk van,mint néhány énekes egész pályafutása alatt.Az a baj,hogy azt gondoljátok,hogy ők is olyanok,mint a legtöbb mai előadó,és meg se hallgatjátok a számaikat.Nem kell a többi után menni,marhaság az egész hogy melegek,meg minden.Ez nem Magyarország,náluk az,hogyha 2 fiú megöleli egymást attól még nem b*zi.Nézzétek már meg az X faktoros meghallgatásokat,előadásokat,másnak megmixelve sincs ilyen hangja!Az egyik válaszoló írta,hogy csak képet látott róluk,neki üzenném,hogy akkor milyen alapon bírálja el őket!?Ezt nem bírom az emberekben,hogy nem is hallották még egyik számukat se,de rögtön zenei nullák és b*zik.Szerintem gondolkodjatok el,mert 5ből 3nak van barátnője,így már eleve nem lehetnek azok...És nem a bulvár miatt,mert Adam Lambert is felvállalja,ha meg azok is lennének,akkor is ugyanannyian szeretnék őket.Szóval majd írjatok ha 3.-ak lettetek a brit X faktorban,Simon Cowell még azután is támogat titeket,kiadtatok 3 lemezt és annyi rajongótok,koncertetek,díjatok,számotok,és olyan hangotok,mint nekik.:)
2012. szept. 22. 10:05
 16/70 chrishu ***** válasza:
41%

15

Mi az, hogy a mai zenék nagy részét felülmúlják? Wisdom? Nightwish?

És fölhozom példának a kedvenc együttesem, a Stratovarius-t. Soha a büdös életben egy nyomorult díjat nem kaptak, de ha megjelenik egy albumuk az hónapokig a toplisták élén áll. Nincs sok rajongójuk viszont a zenekar 30(papíron 28) éve áll. És sokkal több dolgon mentek végig mint az 1D összes tagja EGYÜTTVÉVE!

2012. szept. 22. 10:24
 17/70 anonim ***** válasza:
45%

A válaszíró 49%-ban hasznos válaszokat ad.

akkor szopkodd ki a kis kukijukat ha ennyire oda vagy értük:) Egyébként az X faktor egy kamu,előre megrendezett baromság,de ezt már mindenki tudja aki egy kicsit is konyít a médiához és a mocskos trükkjeihez.

Egyébként én 1. voltam a Brit X faktorban,nemtom mi olyan nagy szám ebbe,a one direction elbújhat mögöttem.

2012. szept. 22. 10:37
 18/70 anonim ***** válasza:
30%
Én úgy tudtam, hogy akkor is válaszolhatok egy feltett kérdésre, ha nem lettem 3.-ik a brit X-faktorban, ha engem nem támogat Simon Cowell (miért támogatna?!), ha nincsenek lemezeim és rajongóim. Kérlek, cáfoljatok meg, ha nem így van!
2012. szept. 22. 10:42
 19/70 anonim ***** válasza:
40%

Válaszolni lehet de semmilyen alapon nem ítélkezhettek felletük.

Nyilván nem a Nightwishre gondoltam,mert azt én is szeretem,hanem ezekre a szennyzenékre.

Aha,valószínű hogy 1. Lettél és gyakorikerdéseken válaszolgatsz meg kérdéseket ráadásul magyarul.Nem bunda,csak valakinek fáj hogy többre viszik nála.

2012. szept. 22. 11:10
 20/70 anonim ***** válasza:
44%
Látod,te is a szennyes média hatása alatt vagy,ha hiszed ha nem.Egy híres ember miért ne lehetne magyar,és miért ne válaszolhatna neten kérdésekre?Szánalom ez a mai világ,és sajna nem csak a zeneiparban fordulnak elő ilyen mocskos bundák.De a legrosszabb az,hogy a magadfajta csőlátású hülyék,még el is hiszik,hogy azok az emberek érnek valamit,na meg a hozzádhasonló $eggnyalokról ne is beszéljünk.Az nem "elérés" az életben,ha kiadnak pár olyan albumot ami egy rakás $zar + nem is ők készítették hanem a drága önkényes producerük aki mindennap megmondja a zenekarnak,hogy mit csináljanak.Fiatal vagy még drága barátom,ne fickálj olyan dolgokról amikről fogalmad sincsen.
2012. szept. 22. 12:04
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!