Mit gondolsz a One Direction-ről? Írd meg a véleményed róla, de kérlek őszintén.
Nem is szeretem őket, de nem is utálom. Nincsen velük bajom, nem érdekelnek.
Azonban az előző választól padlót fogtam. Jézusom. Az oké, hogy szereted őket, de király (igen, ezt a szót ly-vel írjuk!!!!) lenne, ha egyszer helyesírási hiba nélkül nyilvánítanád ki a véleményedet.
15
Mi az, hogy a mai zenék nagy részét felülmúlják? Wisdom? Nightwish?
És fölhozom példának a kedvenc együttesem, a Stratovarius-t. Soha a büdös életben egy nyomorult díjat nem kaptak, de ha megjelenik egy albumuk az hónapokig a toplisták élén áll. Nincs sok rajongójuk viszont a zenekar 30(papíron 28) éve áll. És sokkal több dolgon mentek végig mint az 1D összes tagja EGYÜTTVÉVE!
A válaszíró 49%-ban hasznos válaszokat ad.
akkor szopkodd ki a kis kukijukat ha ennyire oda vagy értük:) Egyébként az X faktor egy kamu,előre megrendezett baromság,de ezt már mindenki tudja aki egy kicsit is konyít a médiához és a mocskos trükkjeihez.
Egyébként én 1. voltam a Brit X faktorban,nemtom mi olyan nagy szám ebbe,a one direction elbújhat mögöttem.
Válaszolni lehet de semmilyen alapon nem ítélkezhettek felletük.
Nyilván nem a Nightwishre gondoltam,mert azt én is szeretem,hanem ezekre a szennyzenékre.
Aha,valószínű hogy 1. Lettél és gyakorikerdéseken válaszolgatsz meg kérdéseket ráadásul magyarul.Nem bunda,csak valakinek fáj hogy többre viszik nála.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!