Szánalom hogy ezt csináljátok.Lássátok már be,hogy nem b*zik és tehetségesek!Esküszöm szánalom az összes menőző hülyegyerek...Csak Skrillex meg egyéb szennyzenék jók nekik.Pontozzatok le,ha ennyi eszetek van...Fogadok hogy max a WMYB 2 sorát hallottátok de ti már rögtön azt mondjátok hogy sz*rok és melegek...Ha ennyi eszetek van,akkor sokra fogjátok vinni mondhatom...
2012. szept. 23. 21:37
32/70 anonim válasza:
Én nem szeretem őket és soha nem is fogom. És akárhogy is gondolják a fanok akkor is nagy nullák. Pisis kisfiúk és mielőtt jöttök a hülyeségekkel idősebb vagyok mind az 5-nél jóval.
2012. szept. 24. 14:57
33/70 anonim válasza:
Az X-faktorba nem csinálták meg a hangjukat, és még is harmadik helyezést értek el...akkor biztos rosszak lehetnek.-.-"
Ha most van is rajta egy kis szerkesztés, az X-faktorba nem volt.És továbbjutottak. Úgy gondolom, hogy aki szereti, az hallgassa őket, aki nem, az ne hallgassa. Lehet lepontozni, hisz aki már szereti az 1D - t, azt le kell pontozni.-.-
2012. szept. 24. 16:41
34/70 anonim válasza:
Az x faktor zsűrijébe és jó hülyék vannak minden országban, minden szargalacsint továbbjuttatnak
2012. szept. 24. 16:46
35/70 anonim válasza:
Jóvan.-.- Én nem vitatkozom.
Lepontozás jöhet! :D
2012. szept. 24. 17:25
36/70 anonim válasza:
A zenéjük jó, de csak a pörgősebbek. A stílusuk is tetszik, de mint pasik, nem jönnek be. Louis hangjával ölni lehetne, mint egy vinnyogó macska, Harry haja meg valami förtelmes.. nem tudom mi lesz majd ha le kell neki vágatnia. 40 évesen mégsem lehet ekkora lobonca valakinek :D:D Nem tartom őket melegeknek, hiszek a testvéri barátságukban, de néha kicsit túl messzire mennek. Van nővérem, nagyon nagyon szeretem, néha viccből rá is csapunk egymás seggére, de az intim testrészeinket nem fogdossuk egymásnak(láttam pár képet meg videót ahol szórakozásból csinálják) És még azt mondják hogy nem melegek! Én ezt elhiszem, de kéremszépen! Minek hergelni a népet viccből'?
14/L
2012. szept. 24. 19:49
37/70 anonim válasza:
De ez nem Magyarország nem lehet felfogni??Ez Anglia ahol nem b*zis ha 2 fiú POÉNBÓL ilyet csinál...Meg se éri veletek vitatkozni,csak hajtjátok a hülyeségeteket holott még max a What Make You Beautifult hallottátok...Hát én is tudnék mit mondani Skrillexről meg egyéb 'zenékről' és én nem egy számukat hallottam(sajnos)...Meghallgattam,utánanéztem és csak úgy mondok véleményt.Nektek is ezt kéne csinálni.
2012. szept. 24. 20:18
38/70 anonim válasza:
Skrillex-ről azt mondasz amit akarsz, ugyanannyira tartom skrillex-et mint az 1d-t
2012. szept. 24. 22:13
39/70 anonim válasza:
Valóban...Angliában nem b*zis, ha megöleli egymást két fiú. Magyarországon ezt annak tartják. Hülyülnek, ennyi.:)
Nem melegek. Harry haja nagyon jó, szerintem.
2012. szept. 25. 13:41
40/70 anonim válasza:
Honnan veszed hogy szeretem a Skrillexet? Az is akkora f*s mint az 1d. Az összes mai divatsz*r "zenéje" kritikán aluli.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!