Mit gondolsz a One Direction-ről? Írd meg a véleményed
róla, de kérlek őszintén.
14 vagyok. Lehet mondani hogy egy buta tini , nem fog érdekelni.
Szó szerint szeretem őket. A videóik alapján (videónaplók,twitcamok...etc) iszonyatosan viccesek és aranyosak. Mint pasik nem jönnek be, tekintve hogy idősebbek nálam egy csomóóóval. A hangjuk is jó ,koncerteken is nagyon szép. A stílusuk is tetszik. Ez alatt az öltözködésüket meg a hasonlókat értem . Harry haja...IMÁDOM! Tulajdonképpen ők tanítottam meg normálisan angolul.... De szerintem egy legalább biztos meleg közülük. (Szerintem Louis... nézz rá... ) De mind mondtam, imádom őket.
2012. szept. 20. 23:13
Csinált majmok, zeneileg teljesen nullák. Igénytelen popzenét játszanak max. 15 éves tinilányoknak, ennyi.
2012. szept. 21. 00:15
Szerintem ez simán autotune nem éneklés..
2012. szept. 21. 00:43
Laikus vagyok nem nagyon tudom kik ők, és őszintén? Nem is érdekel. Hallottam már róluk, képet is láttam. A véleményem. A mai világban sajnos semmi olyasmi nem él meg amit nem a tininek találnak ki. Pár amerikai nagykutya gondolt egyet és kitalálták hogy kellene valami amivel dollármilliókat tudnak bezsebelni és elsősorban a tini lányokat tudják megfogni. Ez elég szomorú. Tele van a világ tehetségtelen, a média által sztárrá kikiáltott senkikkel. Azért senkik mert a semmiből kerültek elő és pár év múlva ismét a semmibe fognak eltűnni. Aztán jön majd más és más. Ördögi kör. Itthon is az ilyenek "élnek meg", hála istennek kevesebb élettartammal. Mint pl. az az MM vagy kicsoda. Az ki volt? Valami másik nevenincs együttes tagjának az öccse. Sajnos azért tudom ezeket ennyire jól mert éjjel nappal adagolják a tévék rádiók és nem tud elmenni mellette az ember. Engem mondjuk rohadtul zavar az ilyen. Lehet lepontozni, de én csak a kérdésre válaszoltam. Őszintén. :) 24/L
2012. szept. 21. 08:44
Nem Amerikaiak,hanem Britek.
2012. szept. 21. 09:57
Ôszintén: Jó hangjuk van a fiúknak, a zenéjük se rossz. De nem hallgatom ôket. Elvbôl nem.
2012. szept. 21. 13:32
7/70 A kérdező kommentje:
Jó, köszönöm. Aki akar még írjon további véleményeket várok !
Őszinte leszek
Nem ők írják a számaikat. Úgy öltöznek ahogy a stylyst vagy mi mondja. Csak előadók.
Ennek ellenére azonban nem utálom őket.
Pár én múlva viszont már senki nem fog emlékezni rájuk, max 1-2százezer rajongójuk lesz.
2012. szept. 21. 14:34
4. nagyon átlátod a dolgokat, teljesen egyetértek, akinek ez a csinált hakni tetszik, az nem igazán van tisztában azzal hogy mi hogy működik, meg zenei igényességet érzékelő szerve még nem fejlődött ki
2012. szept. 21. 16:46
10/70 anonim válasza:
Mind selyem fiú. Nem is tudom mit szeretnek bennük a lányok. ezek nem férfiak hanem b****ik !!!! és nem érdekel más véleménye lényegbe én ezt gondolom azokról!
2012. szept. 21. 17:07
Kapcsolódó kérdések: