Miért van, az hogy sokan utálják a One Direction-t, mégis róluk beszélnek?
Figyelt kérdés
Szerintem elég fájdalmas amikor fiúk és lányok íjrák a "szebbnél szebb" kritikákat,de nem jönnek rá hogy ezzel csak népszerűbbek lesznek a srácok. :D Ha valaki utálja őket, az nem hallgatja őket és ezen az oldalon sem keres rá a róluk szóló kérdésekre. Lehet hogy én fogom fel rosszul...:D Szeretném a fanokat és az utálókat is meghallgatni..2012. szept. 13. 22:02
1/8 anonim válasza:
http://www.gyakorikerdesek.hu/szorakozas__zene__3417762-mier..
erre ennyit mondanék
2/8 anonim válasza:
Ugyan ez van Justin Beiberrel is , fluorral is spvel is , mindenki gyűlöli őket mégis folyamatosan róluk beszélnek .. a tinicsajok meg odavannak értük.
4/8 anonim válasza:
ilyenek az emberek...szeretnek utálni. én nem szeretem őket,de nincs velük bajom. nem hallgatom a zenéjüket, elvagyok a saját zenei stílusommal. nem tudom mire jó ha valaki állandóan szidja mások zenei ízlését, mert ha mindenki azt szeretné amit ő akkor meg az lenne a baja.
5/8 anonim válasza:
én utálom és nem beszélek róla. problem?
6/8 anonim válasza:
én imádom őket... ma is szembeszálltam néhány fiúval az osztályból, mert lemelegezték őket... ütöttem vágtam, nem érdekelt... úgyse kapo érte semmit :D és soha nem tagadnám le...
ja, és én írtam volna "szebben" de fennakadt ezen a buta trágárságszűrőn vagy mi a f@szon -.-
7/8 anonim válasza:
utolsó válaszolónak gratulálok...ezzel csak az értelmi szintedet bizonyítod. gondolod ha bántod őket akkor nem fogják utálni? komolyan nem értem pár ember logikáját...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!