Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha a modern fogamzásgátló tabik nem hízlalnak sokan mégis miért számolnak be hízásról?
Sokan írják a hízást, mint mellékhatást, rövid idő alatt viszonylag nagy súlyokat. Gondolom manapság már mindenkinek modernet írnak fel. Tehát hol az igazság?
Ill olvastam több helyen, hogy vannak már olyan tabik, maik még a kis vízfelhalmozást is megakadályozzák. Melyek ezek?
Én pont elégedett vagyok a súlyommal, de egy deka pluszra sincsen szükségem. Ezért nagyon meggondolom a tabletta szedését. Mindig azt hallom, hogy a modernek már nem hízlalnak, nem csökkentik a libidót, könnyű utána teherbe esni, de a neten meg olvasni a sok ellenpéldát.
Pedig nem sajnálnám rá a pénzt, mármint egy drágára.
Orvosok ezt mondják, hogy menjen nekik a pénz :D
Nekem 1 és negyed év után úgy lecsökkent a libidóm, hogy feküdtem a párom mellett és kb. semmit se éreztem... szörnyű volt...letettem...azóta mintha felszabadultam volna
Tudom sok embernek meg semmi problémája nincs vele :D
Nekem kiújult tőle a depresszióm, sírógörcseim voltak, az állandó folyást már meg sem említem...
Mióta abbahagytam, jobb a helyzet.
Mert akinek nincs baja tőle, az előszeretettel mondja azt, hogy "csak az hízik tőle, aki zabál".
Azt is mondják, hogy nem nehezíti a teherbeesést, de a tapasztalatok mégis mások...
http://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__teherb..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!