Milyen modern fogamzásgátló módszerek vannak hormonok bevétele nélkül szülés utánra?
2,5 hete szültem és szeretnék képben lenni a 6 hetes kontrollra, hogy milyen lehetőségeim vannak.
Korábban tablettát szedtem elég sokáig, de a végén már hányingerem volt tőle (nem fizikailag váltotta ezt ki, hanem az agyamban a tudat, hogy megint be kell venni), így ezt nem szednék. Óvszer kilőve mindenképp. Spirállal kérdőjeleim vannak (szeretnénk még babát úgy 2 év múlva).
Mit javasoltok? Kiváncsi vagyok véleményekre, tapasztalatokra! Előre is köszi!
Pesszárium, hüvely gyűrű.A doki leveszi a méretet, s gyógyszertárban meg lehet venni. Ezeket mindig sex előtt fel kell rakni. Barátnőm használja, náluk bevált.
Én pharmatex hüvely tablettát használtam. Gyógyszertárban lehet venni recept nélkül, 10 db kis tabletta. Sex előtt egyet felteszel, az ott bent elolvad, s a spermákat hatástalanítja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!