Chrishu kérdése:
Mostanában miért rockereznek le mindenkit?
Figyelt kérdés
Vannak akik az 1D-t és JB-t is rocknak tartják
Más szerint az LMFAO katolikus black metált játszik
Miért rockerzik le ezeket az előadókat?
2012. szept. 14. 17:05
1/12 anonim válasza:
Mert nem tudnak semmit a zenéről... De jó kérdés, amúgy... Paradoxon.
2/12 anonim válasza:
hát elég nagy gázok vannak egyesek fejébe, de no para.. akik ezt mondják keményen ütik max a 12. életévüket.
ja és aki nem hiszi el ezt a kérdést: http://www.gyakorikerdesek.hu/szorakozas__zene__3404783-szer..
3/12 anonim válasza:
Huhh.
Most találkoztam a 2. által belinkelt csodával.
Hááát, nemmondom...
Szerintem olyan szinten el vannak havazva az enyeknyonyikus bigyóikkal, hogy ha meglátnak valakit egy dobcucc meg egy gitár mögött hülyéskedni, már azt hiszik, hogy az rock.
Jajjj.
4/12 anonim válasza:
Szerintem egyik sem Rock :) De ezek közül én csak az 'D-t hallgatom :) <3
5/12 anonim válasza:
Katolikus black metal. :DD http://www.youtube.com/watch?v=SHYgUQUhfJ0
Amúgy azért, mert még életükben nem hallottak rockot.
6/12 anonim válasza:
Előző: a második lehetőséged lehetetlen! Amiben nincs tuc-tuc, gyümölcsturmixgéphang, és minden hülyeség, azt le se szarják :(
7/12 anonim válasza:
Azért, mert a legtöbb ember életében nem hallott normális hangszeres zenét, és ha meglát egy hegedűt vagy zongorát: jéééé, Mozart. Ha egy gitárt, vagy dobot: jéééé, metál.
8/12 anonim válasza:
Nekem nagy kedvencem az LMFAO, de az tény, hogy nem rock, meg black metál, hanem electro. aki meg at 1D-t és a JB nyálzenéit rocknak nevezi, az... mindegy... amúgy szerintem az LMFAO-ban a "party rock" kifejezés miatt hiszik sokan azt, hogy vad, kemény rock, pedig csak egy kifejezés. A "kirúgjuk a ház oldalát" c. mondatot sem hiszem, hogy falbontók találták ki...
9/12 anonim válasza:
Egyik se rock!!! A one direction pop! És JB is! Az lmfao-t nem tom, de nem rock!! :-)
10/12 anonim válasza:
Jééééézus. Hova süllyedtünk. Komolyan fontolgatom az öngyilkosságot és/vagy a tinédzsertársadalom kiirtását. Üdv: Egy tini csaj, aki igazi rockot hallgatva nőtt fel :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!