Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Gitárt szeretnék venni, jó...

Benman kérdése:

Gitárt szeretnék venni, jó gitár a PST RANGER? Valakinek van tapasztalata a gitárrol?

Figyelt kérdés

Azt szeretném kérdezi hogy jó vétel lenne egy PST RANGER ST 202 BK?

Miben jó és miben rossz?

Milyen effekt pedál jó

ehhez a gitárhoz ha kárpátiát

és green day-t játszok?

Ha nem jó melyik gitár lenne jó?

Valakinek van tapasztalata a gitárrol?

2012. aug. 12. 20:58
1 2 3 4
 31/38 anonim ***** válasza:

1. Valóban aki nem használta (a próbálás az semmi... az számít, ha mondjuk 2 hétig nyúzza, 5 perc pöngetés egy hangszerboltba nem nevezhető objektív tesztnek.

2. Abban igazad van, hogy konkrét használat nélkül határozottan kijelenteni, hogy ez a gitár gyenge, nem feltétlenül szakszerű és tárgyilagos. Ahogy az se mindig áll, hogy az ismertebb nevek hangszerei mind jók vagy jobbak lennének egy ilyen gyakorlatilag noname gitárnál.

3. Csakhogy: ha statisztikailag nézzük, mekkora esélye van annak, hogy egy nagyon olcsó gitár tényleg jó, mégpedig nem egy hozzá nem értő kezdő szerint, hanem olyan szerint is, aki már hosszú évek óta gitározik és használt sok komolyabb hangszert is, azért őszintén szólva elég kicsit. Természetesen nem zárja ki, hogy lehetséges, biztos van ilyen is, mint ahogy találkoztam már gyenge minőségű márkás gitárral is - DE EZ TÖBBNYIRE KIVÉTEL!

4. Általában - megint hangsúlyozom, általabán - az ilyen termékek ára valamilyen formában arányos a használati értékükkel. Nem teljesen, nem mindig, de nagyjából. Ki lehet fogni jobbat meg rosszabat is, de azért nagy vonalakban igaz.

5. Ne haragudj, nem személyesen ellened szól, de a te véleményed annyit számít, mint bármilyen ismeretlen ember véleménye az utcáról, hiszen itt a legtöbb hozzászóló vagy névtelen, vagy semmit nem tudni róla. Nem tudjuk, mióta gitározol, hány hangszerrel volt dolgod, mennyire jól játszol, mennyire értesz a gitárokhoz technikailag, mennyire segítő a szándékod vagy csak szeretsz ellentmondani, vagy éppen nem vagy-e a forgalmazó maga, esetleg beépített embere, hogy kicsit felfelé tornászd az értékelését. :)

2013. júl. 7. 17:53
 32/38 Deméért válasza:

Az árára megkaptuk a választ nem?

Ezek tükrében gondolj amit akarsz ha te többet akarsz adni egy gitárért csak mert úgy hívják ahogy bánja a fene :)

Egy új márkáról van szó ami hamarosan ismertebb lesz mert tényleg jók, bent voltam megint és 3 PST gitárt is kipróbáltam, a Ranger és a V-Force voltak a legjobbak a sima Weapon nekem nem jött be.

Mindent tudnak amit egy gitárnak tudnia kell.

A kinézet nyilván egyénfüggő.

Nem nem én vagyok a forgalmazó ( sajnos mert akkor volna egy rakat jó gitárom).

TE mért nem mész be és próbálod ki???

2013. júl. 12. 16:05
 33/38 anonim ***** válasza:
Drága a repülőjegy Bostonból. :)
2013. júl. 12. 16:10
 34/38 punkviki23 válasza:

Üdv! Látom elég régi már a téma...:)

Én most szeretnék új gitárt venni lehetőleg 112-es verziót és én is erősen kacsintgatok a PST felé. Kértem már tanácsokat Vorson-el kapcs. de kis híján gépen keresztül rúgtak popón, hogy eszembe se jusson.:D Mivel, hiába ajánlgatja mindenki az epit meg a squiert egyik forma sem tetszik, ha formájában is szeretni azeretném az új gitárom utolsó mentsváram ebben az árkategóriában a PST.

Így nagyon örülök, hogy ilyen komolyan vettétek a dolgot, és külön annak, hogy valakinek volt pofája elmenni és személyesen érdeklődni. Így már kicsit nyugodtabb szívvel próbálom meg talán a PST-t.

(Az előző gitárom am. egy SX-Eg3k-Gibson copy volt, 4 év után "állásában" elrepedt és a hangszedő magasságot sem lehet állítani jelenleg ahoz képest hogy még most is 50-60e ft között mozog az ára ugye...)

2014. márc. 22. 10:21
 35/38 anonim ***** válasza:
Pedig alacsony árkategóriában az SX világbajnok.
2014. márc. 22. 13:41
 36/38 punkviki23 válasza:
Mihez képest?:)Nekem annyira nem is jött be, még ha a nyak kényelmes is, persze lehet, hogy rossz típust fogtam ki.
2014. márc. 22. 16:22
 37/38 anonim ***** válasza:
Az árkategóriájához képest.
2014. márc. 22. 19:54
 38/38 anonim ***** válasza:

A Kérdezőnek a Guitar rig 5-el kapcsolatban kell hozzá az ASIO4ALL nevű progi amivel a sima alaplapi hangkártyával egész jó latency időt el tudsz érni

de ha olcsón kell asio hangártya akkor az uca222 megfelelő lehet a hivatalos gitar rig pedált nem érdemes hozzá megvenni kb 45000 Ft és nálunk nem kapható 55000Ft ért már kapsz nagyon jó Boss pedál és gép sem kell hozzá

2014. okt. 19. 12:23
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!