Új gitárt vennék és nem tudok dönteni, olyan gitár kellene ami bírja a torzítást és a Drop A/B/C hangolást. Van vkinek tapasztalata az Uniwell gitárokkal kapcsolatban? Vagy gagyi mind?
Hehe, ez erősen felejtős kategória szerintem.
Ilyesmi árkategóriában gondolkozol?
Igazából 1 normális pickup kerül kb ennyibe, aztán ha szétakarod torzítani nem árt ha legalább valami minőségibb hangszedő van benne, hogy ne csak sípoljon meg összefolyjon.
Uniwell-t vett barátom is nemrég, nagyon befürdött vele nem ajánlom :) Minden baja van, a floy-rose egy hónap után tönkrement mert silány minőségű anyagokból van összerakva továbbá szétment a satu is a nyaknál. A csavarok menete egy lehelettől megszakadnak. Ami még engem nagyon zavar benne hogy baromi könnyű mintha kartonpapíron játszana az ember. :)
Most írt a gyártónak hogy cseréljék ki egy újra hátha jobb de kétlem! :D
Szerintem mindenképp fix húrlábas gitár kellene.
ABC-n nemhiszem hogy akarsz tremolózni meg ha arra rátremolóznál elmászna az egész :)
Az olcsóbb kategóriás ibanezekre azt mondják hogy nem jók kispórolják a minőséget marad a márka tehát szerintem 100 alatt nem lenne jó az ibanez.
De milyen árkategóriában?
Ilyen 30 körül nem nagyon van semmi értelmes.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!