Gitárt szeretnék venni, jó gitár a PST RANGER? Valakinek van tapasztalata a gitárrol?
Azt szeretném kérdezi hogy jó vétel lenne egy PST RANGER ST 202 BK?
Miben jó és miben rossz?
Milyen effekt pedál jó
ehhez a gitárhoz ha kárpátiát
és green day-t játszok?
Ha nem jó melyik gitár lenne jó?
Valakinek van tapasztalata a gitárrol?
találtam egyet az a neve hogy guitar rig 5 szerinted az jó line7?
tudsz ilyen programokat ? láttam olyat amelyikbe volt marshall,orange, vox minden féle fej és láda és azt választjuk amelyik akarjuk, meg volt olyan amelyikbe effekt pedált is köthettünk rátudnál ilyeneket mutatni?
elég a neve majd meg keresem,
Sajnos, fogalmam nincs!
Ki kell próbálni..
line7!
Annyira fiatal azért nem vagyok, mint amennyire gondolsz... :-)
Te hangszerész vagy én pedig egy zenélni szerető emberke. (Ha annyira tudnék gitározni, mint amennyire szeretek, én lennék Satriani. :-D)
Te megtudod közelíteni pusztán szakmailag a dolgot, nálam azért a szubjektivitás erősen játszik. :-)
Volt már a kezemben rosszabb (hüha) és sokkal jobb gitár is mint az enyém. Azért nem próbálok ki egy koreait, mert már próbáltam, másrészt meggyőződésem, hogy az enyém megéri az árát. Ez nem nagyképűség, csak tudom hol a helye a kicsikének. Még csak nem is egy custom, vagy standard, "csak" egy Goth Studio. De mondhatom hogy SZÁMOMRA tökéletes ár/érték arányú hangszer. Egyetlen negatívuma nekem, nem gondoltam, hogy hosszú távon ez a matt fényezés nem fog annyira bejönni. Még most is imádom, de nem annyira örökéletes, mint egy SB...
Minden márkának megvannak a gyengéi. De az általad említettek az enyémet elkerülték. Tudom, hogy nem tökéletes, de soha nem is állítottam. :-)
Azt meg szerintem beláthatod, hogy az említett nyakcserés Gibbon bár nagy blama a cégnek, de mégsem jellemző dolog. Mindenhol becsúszhat valami hiba. Arról meg ne is beszéljünk, hogy a fába senki nem lát bele. (Aztán ki tudja, milyen technológiákkal dolgoznak már egy amerikai Fender/Gibson üzemben. Lehet, te tudod... :-))
Jaj ,bocsánat! Eszem ágában nem volt a az Epiphonékat szidni és mindenképpen személy szerint örülök, hogy elégedett vagy!
Alapvetően totál rendben is vannak a hangszerek. Végeredményben, majdhogynem egy nagyobb tradicióval rendelkező márkáról beszélünk, mint a Gibson, 1873-ban alapítottak a Gibson csak valamikor az 1900-as években kezdett.
Mindössze csak egy összehasonlítást végeztem ár-érték arányban, ami szerint nálam, nem ez a márka végzett jobban.
Sajnos gyakorlatilag, ma mindenki, mint a kis Gibsont ismeri..Ma így működnek a nagyok, felfalják a kicsiket,lásd Fender a Jacksont, vagy Gibson a Kramert.. ezzel nincs is baj, csak néha szándékos tönkretétel van..
Kevesen tudják,hogy gyakorlatilag az ESP-nek és a Schecternek is egy a tulaja az-az bárkitől veszel egy zsebbe megy a málna...
Valóban én még kinai gitárgyárban nem voltam, de ismerek embereket akik voltak! Voltam viszont a Fendernél és állíthatom, hogy mind a két oldalról a közhíedelem és a valóság , elég messze esek egymástól..
Line7,
Ez így elég pontatlan.
Anastasios Stathopoulo valóban 1873-tól készített hangszereket Görögországban, majd 1903-ban települt át New Yorkba, majd fiaival, Epimanondas-szal és Orpheus-szal együtt kezdtek ott hangszereket gyártani. 1916-ban adták be az első szabadalmukat.
Az Epiphone nevet a cég 1923-ban vette fel.
Orville Gibson 1896-ban adta be a szabadalmát a domború, faragott fedlapos mandolinra (de már 1890-től készített hangszereket). A Gibson céget 1902-ben alapították.
Amúgy ez nem oszt, nem szoroz.
Végre valaki vette a fáradtságot hogy utánna nézzen :)
Én is voltam már náluk (powerstate) és én is csak pozitivan tudok nyilatkozni, alig várom hogy újra pestközelben lehessek és kipróbálhassam a PST weapon specialt :)
Ugyanakkor már én is baromira unom hogy az esetek 90%-ban
olyanok írogatnak (és többnyire lehúzó) véleményeket akik még csak ki sem próbálták ezeket a gitárokat!
A vegyél inkább Epi meg cortot dolgoktól meg már egyenesen hányok.Én próbáltam 150 ezres Cortot és kuwára nem nyűgözött le, ahogy a Fender mexican strat sem, az Epikről meg ne is beszéljünk....az epi lp special II-ben még a régi SX stratom humbijánál is rosszabb humbi volt, próbáltam jó nyaka van de ennyi.
Sokan azt képzelik (a rosszabbak meg el is hiszik) hogy ha X-Y- név van egy terméken egy hangszeren az már autómatica csak jó/jobb lehet...hát nem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!