Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Gitárosok! Jó ez a gitár?

Gitárosok! Jó ez a gitár?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

1 éve járok zenesuliba (gitározni :D) és most egy noname gitárom van, amit arra vettem, hogy amíg az alapokat tanulom addig jó lesz ez

Már egész jól tudok gitározni (suli mellett itthon is tanulom) és szeretnék egy jobb gitárt venni. Tehát NEM csúcsszupert csak 1-2 fokkal jobbat.

Remélem értitek :)

Szóval a kérdésem az lenne, hogy szerintetek jó lenne-e nekem egy Ashton D-27-NTM akusztikus gitár?

(bocs, kicsit hosszúra sikeredett :D)

Előre is köszi!! :)

2012. aug. 12. 16:59
 1/1 anonim ***** válasza:

Ha erre gondolsz:

[link]

Akkor alighanem az áráért nem rossz, ha még alkudhatsz is belőle. Ez egy ausztrál cég eredetileg, nem sokat tudni róla, természetesen a gitár Kínában készül, nagyjából a noname kategória. Ami előnye, hogy van beépített hangoló, ezen túl épp olyannak tűnik, mint a többi 20-30e Ft közötti tucatáru.

Nem tudom, az előző gitárod milyen volt, de ez egy kezdő szintű, nem márkás akusztikus.

2012. aug. 12. 19:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!