Gitárosok, az alábbi gitárszólót mennyi idő alatt tanulnátok, meg és hogyan gyakorolnátok?
http://www.youtube.com/watch?v=VuwXkWCVztg
sum41-hell song
már vagy október óta ,gyakorlom igaz, elég hülye módszerem van, első pár héten jó sokat gyakorlok lassan, majd beleunok és tök gyorssan próbálom..
de mégis hogy lehet bírni idegekkel mikor már 10ezerszer eljátszottál egy váltást és még mindig nem megy úgy ahogy kéne?
ti mennyi idő alatt tanulnátok meg, és hogyan? mondjuk beültök a tv elég és úgy vagy hogyan, hogy ne unjátok hülyére a fejetek?
köszi
kottából elsőre, max a közepén 2x meg kellene néznem, hallás után 5-6x neki kéne indulnom, de 5percnél nem tartana tovább
nem arcoskodni akarok, nyugodj meg, nekem sem ment mindig így :D
a gyakorlás pedig nem feltétlen élvezetes dolog. Nem ülök be a tv elé, mert arra figyelek amit csinálok.
ez most mi?! :O
mennyi ideje gitároztok?
én is így mentem neki mikor elkeztem, hogy , tök hamar megtanulom, aztán még mindig nem megy tökéletesen
lehet igazad van, és nehezebb, mint ahogy te mondod
előkapom a gitárt, és kottáról megnézem :D
nem, ez tényleg elég primitív szóló
skálázz sokat, és akkor gyorsul a kezed
igen, én is ezt akartam írni :D hozzászoktam, hogy nem játszok eredeti szólókat, mert egyrészt azt könnyebb elrontani, meg szerintem mégiscsak jobb egy saját
de a tempójával ennek semmi gond nincs, bonoylult ritmusok sincsenek benne, tehát semmi nehéz :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!