Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Vannak magányos rockerek akik...

Vannak magányos rockerek akik egy kis zúzásra vágynak? (TÖBBI LENT)

Figyelt kérdés

15 éves fiatal srác vagyok jelenleg rock banda nélkül.

Szeretnék összehozni egy ütős bandát akikkel hobbi szintetn vagy akár komolyabban is zúzhatnánk. Énkes vagyok hangszeren sajnos nem tudok játszani tehát várom a solo gitár,basszusgitár,és dob szerepét betöltő embereit.

Bármilyen zenére vevő vagyok. (Kedvencem a Metallica de léneklek bármit Beatrice-től kezdve a Guns N'Roses-ig NIghtwish hasonlók...Érdeklődőket várok!!

Üdvözlettel: István

2012. máj. 24. 21:09
1 2 3
 21/28 anonim ***** válasza:
Rythm Guitar is kell a szóló mellé,csak hogy azt el ne felejtsd :D
2012. júl. 2. 19:07
 22/28 A kérdező kommentje:

Ez szerintem egyértemű de igazad van nem írtam :D

Miskolci vagy? Mert ha igen bevállalhatnád szivesen!! :D

Továbbá DOBOS-ra ÉGETŐEN SZÜKSÉGÜNK LENNE!!!!!

2012. júl. 2. 23:30
 23/28 anonim ***** válasza:
100%

de ha befuttok, azért majd említsd már meg az egyik interjúdban, hogy "a bandáért köszönet a gyakorikérdések.hu-nak"

tényleg, mi lesz a nevetek?

2012. júl. 26. 14:00
 24/28 A kérdező kommentje:
Banda név még nincs...Mert nincs DOBOS!! ÉS ez gáz nagyon gáz....KELL EGY DOBOS!!!
2012. júl. 29. 17:50
 25/28 anonim ***** válasza:
100%
Háh xD ez a kérdés tetszik.. valahol mondták másnak hogy itt gyk.hun tuti nem fog összeálni egy banda.. hát itt mindjárt megtörténik :'D Grat Hozzá :D Am Jó stílus. Ha tudnk játszani valamin lehet, kapásból mondanám hogy itt vagyok én dobos, de sajnos kb azt sem tudom, hogy, hogy kell az ütőket megfogni x'D
2012. aug. 27. 18:58
 26/28 A kérdező kommentje:
Mosttmár úgy néz ki van dobos is :D :D
2012. aug. 27. 20:30
 27/28 chrishu ***** válasza:
100%
Hallod majd netre rakjátok föl a számaitokat!
2012. szept. 9. 19:03
 28/28 anonim ***** válasza:
Na? Eltelt 3 év, mi lett a zenekarral? Feloszlott, esetleg már kijött 2 nagylemez is? Érdekelne a folytatása a sztorinak :D
2015. jún. 8. 17:28
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!