Vannak magányos rockerek akik egy kis zúzásra vágynak? (TÖBBI LENT)
15 éves fiatal srác vagyok jelenleg rock banda nélkül.
Szeretnék összehozni egy ütős bandát akikkel hobbi szintetn vagy akár komolyabban is zúzhatnánk. Énkes vagyok hangszeren sajnos nem tudok játszani tehát várom a solo gitár,basszusgitár,és dob szerepét betöltő embereit.
Bármilyen zenére vevő vagyok. (Kedvencem a Metallica de léneklek bármit Beatrice-től kezdve a Guns N'Roses-ig NIghtwish hasonlók...Érdeklődőket várok!!
Üdvözlettel: István
A gitárosnak üzenném hogy aki a hermanba jár!!!
Az akkor simaügy lenne mert akkor rögtön összehangolhatnánk :D Egyb melyik hermanba jársz?? Gimi vagy általános? Mert én is hermanos vagyok csak én az általánosba járok!!! Várom válaszod!!!
A Tüzmadár-os srácnak pedig a következő lenne az üzenetem!!
Nem gáz ha nagyon kezdő vagy...Ha egy rhythm gitár szerepet be tudnál vállalni ami nem nagy dolog de mégis fontos szerepe van akkor veled is összejöhetnénk..Kérdés mi az a "nem messze" hány km?? Egyáltalán hol is laksz? :D
azt a 13 éves srácot én is meghallgatnám ahogy eltolja a masters of puppetset:D
beszélni mindenki tud.
csak egy videó youtubeon..
Nah helyzetjelentés...
Összepróbáltam a szólós sráccal és IGEN ELTUDJA NYOMNI A MASTRE OF PUPPETS-ot!!!!! NEm szájhős tényleg eltudja játszani..konkrétan lehet vinnem kellett volna pelenkát mert számtalanszor hugyoztam magam össze úgy nyomta...
EGYÉRTELMŰ hogy ő lesz a SZÓLÓGITÁROS...
ÍGY most már csak a DOBOS és a BASSZUSGITÁROS szerepét betöltő embereket várom :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!