Nem tök mind1 ki mit hallgat? Én csak egy "műfajt" vetek meg ami abból áll hogy a nagy kemény rapper csávó csapkod összevissza a kamera előtt és villogtatja a cuccait miközben telekáromkodja a mikrofont. A többi rappel és a többi zenei műfajjal nincs bajom, de azt nem tudom elviselni mikor a gyerekek nyilvánosan az utcán full hangerőn bömbölve hallgatták az előbb kifejtett kultúrzenét.
14/F
Én rapper vagyok, de a legjobb barátok nagy része mégis rocker, vagyis nem tudom mi baja van sok embernek. Ez igazából csak a mínuszos IQ-val rendelkező egyedeknél figyelhető meg.
Tisztelt harmadiknak meg csak annyit, hogy ízlések és pofonok. Nem kell szeretni minden műfajt, de mielőtt f@szságokat írogatsz nézz jobban a dolgok mélyére!
16/F
Szerintem is a diszkósokat utálják jobban... Vagyis szerintem a rockerek is meg a rapperek is sokkal jobban utálják a diszkósokat, mint egymást... :)
Na jó, mondjuk ez nézőpont kérdése. Van aki ezeket csak zenei ízlésnek tekinti, ami alapján viszont nem lehet megítélni valakit. Van aki meg életérzésnek tekinti, gondolkodásnak, akkor viszont már inkább meg lehet határozni, miért utálják egymást. Szimplán csak különböző gondolkodású és világnézetű emberkék, szerintem nem kell ügyet csinálni belőle. Mondjuk én például rocker vagyok, de nincs bajom a rapperekkel, egyszerűen békénhagyom őket, mert nekem is elég sz@rul esik, amikor egy diszkós beszól valamit. Ez azért egy rappernek se lehet más érzés.
Szóval egyszerűen csak máshogy gondolkoznak, szerintem. Igazából akik ennyire nem egy stílusúak, gondolkodásúak, azok egyébként se nagyon értik meg egymást, bár jobb esetben csak azon vitatkoznak, kinek jobb a zenéje. Rosszabb esetben meg... Hát, azért csinálnak elég nagy hülyeségeket. Mondjuk az is igaz, egy diszkós azért jobb egy rappernél, mert a diszkósnak nem igazán vannak saját gondolatai, érzései, zene alapján ítél, vagyis inkább csak a zenét ítéli meg, nem az embert. Vagyis legtöbbször. Amelyik diszkós mégsem ilyen idióta, azért általában az is elég nagy marhaságokat szokott mondani. Oké, tisztelet a kivételnek. A rapper meg a rocker... Nem tudom, ha kicsit más volna a hozzáállásuk, akkor szerintem még egész jól kijönnének egymással.
De hát nem tudom.
na, mindegy... :)
"egy diszkós azért jobb egy rappernél, " na jó... ekkora baromságot még az életbe nem mondtam xD na szóval nem jobb, dehogyis jobb, hülye vagyok, a fenét jobb... Ez marhaság... XD na szóval a diszkósokkal kevesebbet vitatkoznak a rockerek például, ha ilyen szempontból nézzük, mert a diszkósok inkább zene alapján ítélnek, szóval "csak" egy-egy számról van szó, rapperekkel meg már kapásból beszélhetünk arról, kinek milyen a világnézete... Na szóval A DISZKÓSOK NEM JOBBAK A RAPPEREKNÉL, ez nagy baromság volt, nem így értettem... XD Bocsi... :)
Mondjuk azért diszkósokkal is elég "szép" viták szoktak lennni itt gyakorikérdéseken is... Oké, mindegy, nem filozófálgatok itt tovább, befogom inkább a pofám :D
Utálják egymást???
Ja persze! Hogy nem jutott eszembe?!!! Igen, de csak itt Magyarországon többnyire, nem csoda, Magyarországon elég rögeszmés konzervatív Rockerek és Rapperek vannak. Sokat kellene tanulniuk Amerikától, ott aztán igazán elismerik egymást a két műfaj előadói.
>>>BÉKE<<<
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!