Kezdőoldal » Szórakozás » Sztárok, bulvár » Rapperek vagy Rockerek? (pár...

Rapperek vagy Rockerek? (pár kérdés lent)

Figyelt kérdés

1. Melyik öltözik jobban??

2. Mondanátok mind2őről tulajdonságokat??

3. Melyik tetszik nektek jobban?? kor/nem

2011. jan. 22. 10:02
 1/8 anonim válasza:

Aki rocker annak a rockerek jönnek be, aki rapper, annak a rapperek. Gondolom én. Mivel azért rocker/rapper valaki, mert azt a stílust szereti. Én személy szerint a rappet, és az electro house-t szeretem.

16/F

2011. jan. 22. 10:28
 2/8 anonim ***** válasza:
100%

Metaaaaaal

Egyébként igaza van az elsőnek, a kérdés alapvetően értelmetlen. Meg akarod szavaztatni melyik a menőbb, a "trendi"? Szerintem pont lesz*rja az összes rapper is és rocker is.

2011. jan. 22. 10:37
 3/8 anonim ***** válasza:

Én is Hip-Hop/ Rap stílust képviselem, szóval "haza" beszélek :D nem mondom, hogy a rock sz*r, mert nem szeretem, hogy ha más stílusát sértegetik...és mielőt itt kitörne a balhé csak annyit mondanék, hogy próbáljuk tisztelni a más stílusát is

Béke :)

2011. jan. 22. 10:47
 4/8 anonim ***** válasza:
79%

1. A rocker öltözködési stilus nekem jobban tetszik. Nem a nagy rocker pulcsikra / pólókra gondolok amit a +200fokban is ugy hordanak mint télem, hanem a goth, vk, metal és punk-ra. A rapperes lógó gatya nekem nem fekszik annyira.

2. Milyen tulajdonságokat? Rengeteg féle rock és rapp létezik. Általában a 2 stilus hivei nem kedvelik egymást.

A rockerek "ősei" egy motoros szubkultúra volt az 1950es angliában, másnéven "Coffee Bar Cowboys". A rock and roll zene és motorkerékpárok köré épült ki.

A rapp az 1960as években jött létre Amerikában, az 1970es évekre tört be a pop zene birodalmába. Az afrikai amerikai ifjúság hozta létre, főleg NYC kultúrájából. A rappet a funk, blues és a soul zene befolyásolja. A hivei tábora ez köré épült ki.

Több tulajdonságot most nemtok... a stilus képviselőiről meg: embere válogatja

3. Én mind2t nagyon szeretem. Egy lejátszási listán hallgatom őket. XP A rapp kimondja a "nagy büdös igazságot", ahogy a néhány rock is, mig az utóbbiban imádom a hangos zenét (főleg basszusgitárt) és az üvöltős darabokat. A rockerek / rapperekről meg annyit tudok mondani, hogy amig a rockereknél nem kerül szóba a hazaszeretet, a rappereknél meg a gengszter hozzáállás, addig min2vel jól el tudok beszélgetni. (Nekem a visual kei marad a favorit.)

20/L

2011. jan. 22. 10:47
 5/8 A kérdező kommentje:
köszönöm (külön a 10 :47 nek:))
2011. jan. 22. 11:19
 6/8 anonim ***** válasza:
10:47 minden szavaddal egyetértek, akár én írtam volna a választ. Kösz, hogy megfogalmaztad a gondolataimat.
2011. jan. 22. 15:42
 7/8 anonim ***** válasza:

10.47 vok

nagyon szivesen^^

2011. jan. 24. 10:02
 8/8 anonim válasza:
Ti még éltek?
2020. nov. 22. 21:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!