Ez most nagyon szemét kérdés lesz, de szerintetek Jeffree Star-nak megvan még a férfi nemi szerve?
megvan neki ..
bár én a fejével együtt azt is levágnám
bocs hogy ha valakit megsértek ezzel de rühellem azt az embert :$:)
:DD persze hogy még meg van neki...
Igen, a válaszoló jól mondta, semmilyen műtéti beavatkozása nem volt. minden az "eredeti".xdd vagyis úgy értem hogy akár a popsiját/fenekét (kinek melyik kifejezés tetszik jobban) azt se operáltatta.
Apropó, (egyik válaszolónak): szerintem a te fejedet kéne levágni, mert elásnám magam ha ilyen lennék mint te. de miért is rühelled- 1, nem is ismered. 2, azt se tudod ki Ő, 3. az előbbi 2 pont.
Na, akkor most ebből nekem az jött le hogy azért rühelled mert irigykedsz.
De nem próbálom neked elmagyarázni, nem fogom, mert rájöttem hogy a te szinteden akik vannak, azoknak túl kevés az IQ szintje, és nem is akarom pazarolni fölös dumával az időm, ha egyszer ezek a hülye emberutálók nem értik meg, hogy ezzel a másik emberbe bsznak bele egy kést:')
Gratu nektek-
*A
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!