Rockerek és diszkósok között miért ekkora különbség
a zenei év különbsége?
Figyelt kérdés
Amikor még régen diszkós voltam, és hallgattam 2-3 évvel ezelőtti diszkó zenét, azt mondták rá a diszkósok: Minek ez, már 20 ezer éves zene, minek hallgatsz ilyet?
Most rocker vagyok és hallgatok mostani és 1980-as évek beli rockot, metal-t. És senki nem kérdezi azt, hogy minek ez? Már vagy 20 ezer éves. Másokat is látok, hogy az adatlapján van fennt 80-as évek beli előadó.
2012. márc. 2. 20:28
1/8 anonim válasza:
Mert a diszkósok divatból hallgatják azt a zenét amit hallgatnak, a rockerek viszont nem.
Én Drum & Bass-es vagyok és a kezdetektől máig mindent :D
2012. márc. 2. 21:18
2/8 anonim válasza:
Gondolom a disco zenék egyszerű, gyorsan fogyasztható zenék, a rock pedig örök :) Másrészt a disco zenét agyon játszák a tv-k, rádiók, szórakozóhelyek, uh akkor is ráunsz, ha amúgy tetszik. A rockzenék nincsenek így túljátszva, jóformán nem is lehet hallani a médiában, ha néha van az is inkább pop-rock. Szóval nem mossák át vele az ember agyát.
2012. márc. 2. 21:41
3/8 anonim válasza:
Rockerek tisztelik a régieket, főleg a zenészek. Ők fektették le a zenei alapokat, ők taposták ki az utat, ők a példaképek, stb. Diszkósok nem tisztelnek semmit és senkit. Hallgatják a szinte ugyanolyan zenéjüket, nem igazán változik, csak és kizárólag annyival, amennyivel a teknika fejlődik. Ha most meghallgatsz egy régi és egy új rock vagy metál számot, olyan, mintha nem is ugyan az a stílus volna. Ha megnézed a lemez kritikákat is, állt ott van, hogy melyik zenekar hatása érződik a lemezen. Most komolyan, a diszkó zenéről lehet zenei kritikát írni? :)
2012. márc. 3. 07:22
4/8 anonim válasza:
hát igen. ez a különbség köztünk(rockerek) és köztük.
ha nekünk az tetszik azt hallgatjuk!és nem is szól bele senki,és ne is szóljon mert rosszul jár :D
2012. márc. 3. 07:52
5/8 anonim válasza:
Azért, mert a rock az zene, a többi meg csak háttérzajnak jó.
2012. márc. 3. 14:57
6/8 A kérdező kommentje:
Így van. Köszönöm.
2012. márc. 3. 16:18
7/8 anonim válasza:
Mert mi, rockerek értékeljük a jó zenét, attól függetlenül, hogy hány éve csinálták. A diszkósokról ugyanez nem mondható el. Mondjuk azt nem értem, hogy a diszkósok hogy tudnak megkülönböztetni két diszkózenét. Mindegyik egyforma: tucc-tucc. Amúgy látszik rajtuk, hogy csak divatból szerzik meg a legújabbat és selejtezik a régebbit.
2012. ápr. 9. 23:07
8/8 anonim válasza:
Nem csak a Rock lehet jó...
Tipikus rocker itt kb mindenki.
Nagyon sok nem rock zene van, új és régi is amit sokan szeretnek.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!