Rockerek! Titeket mennyire érintett meg lelkileg, hogy Rudán Joe már többé nem a Pokolgép énekese?
Figyelt kérdés
Gondolom Kalapács Józsi kilépését sem volt egyszerű feldolgozni annak idején,most meg a Joe?Szerintetek az új énekes az Attila eléggé bevágódott a zenekarba?Ti hogyan látjátok?Őszintén,Joe is tetszett,de Kalapáccsal valahogy jobb volt!2012. máj. 14. 23:20
1/9 anonim 

válasza:

Hát,Gépet nem annyira hallgatok,mint pl. Depressziót vagy Alvin-t,de szerintem visszaállhatna minden a régi kerékvágásba........:)
2/9 anonim 

válasza:

szerintem emiatt fognak kihalni a bálnák :( first world problem
3/9 anonim 

válasza:

Hát én rockzenét hallgatok már 10 éve, de abszolút hidegen hagy, hogy ezek a kivénhett magyar "rocksztárok" mit erőlködnek össze egymásközt..
4/9 Netre járó lélek 

válasza:

Ilyen hülye kérdést. :D Hűűűű nagyon. Húúúúú el sem hiszem. Kész teljesen taccsra tett a dolog. Miiiiiiiiiiiii? Hogy Rudán Joe már nem a pokolgép tagja többé????? Húúúúúúúúúúúúúú bakker. Nem mondod? Most mi lesz? Mától egy szemhunyásnyit sem fogok aludni. Bakkkkeeeeeeeer. Ezt a szívást!
5/9 anonim 

válasza:

am erre egy híres ember szavait mondanám kicsit átalakitva
"Hát hová tűnt Rudán Joe? Hát hová tűnt Rudán Joe?"
6/9 A kérdező kommentje:
Miért hülye kérdés ez?Csak kiváncsi voltam a véleményekre!Az első válaszolótól kaptam egy tiusztességes feleletet.Hát hülye aki mondja!
2012. máj. 15. 06:02
7/9 anonim 

válasza:

Engem semennyire.Sosem bírtam Rudánt.Kalapács Józsi volt az igazi,csak azokat a Pokolgép számokat hallgatom,amikben még ő énekel.Szerintem az új gyerek nem annyira rossz,de Kalapácshoz képest lepkefing.
8/9 A kérdező kommentje:
Nahát?Ha tudtam volna ezt előre,hogy engem ezért a kérdésért így lefikáznak.....?Kérdezném én a 4. válaszolótól,hogy mi a kérdésemen a hülyeség?Azért mert egy kérdést feltettem,amire kiváncsi vagyok?Nem hiszem,hogy valakit én ezzel megbántottam,de te csúnyán a lelkembe tapostál.Hány feles volt akkor benned amikor a választ írtad?Mert elég butákat írtál össze-vissza,nem szégyenled magad?Két értelmes válasz azért kaptam,azoknak thanks!Nem értem miért kell valakit csak azért total megalázni,mert kíváncsi valamire?Normális,értelmes feleletekkel kell visszajelezni,nem pedig cikizgetésekkel.Aki pedig azt írta,hogy Kalács-Joe kivénhedt rockerek,javaslom gondolkodjon el rajta,hogy mondjuk a Kalapács zkr. miért ad majdnem mindig teltházas bulit?Na ugye!És akkor még nem is említettem az Ossiant,Moby Dicket,Tankcsapdát.Tudod,ezek már nem kisgyerekek,ma is megállják a helyüket a szinpadon.Ezért kiváncsiak rájuk még mindig rengetegen!Remélem ezzel mindent elmondtam,és szépen kérek mindenkit:Tartsuk tiszteletben egymás zeneizlését!
2012. máj. 15. 20:48
9/9 anonim 

válasza:

Rudánnak az első lemeze a Pokolgépben, az Ajd Új Eőt szerintem kifejezetten jó volt. Sőt, meg merem kocckáztatni, hogy mai napig nagyon jó hangja van. Attilának is jó hangja van, de rohadtul nem illik bele a Pokolgépbe.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!