Ossian vagy Pokolgép?
Figyelt kérdés
2011. jún. 11. 20:52
1/21 anonim válasza:
én a pokolgépet jobban szeretem, de az ossiantól is van egy két jó szám ami szintén tetszik :)
2/21 anonim válasza:
Nehéz választás, de inkább a Pokolgép.
3/21 anonim válasza:
Hát ez nehéz.Pokolgép talán.De most lesz nálunk Ossian koncert,de erre is örömmel megyek. :)
5/21 A kérdező kommentje:
Utolsó:nekem is a Hammerfall a kedvencem nem magyarok közül!:)
2011. jún. 11. 22:42
6/21 anonim válasza:
p.mobil beatrice, janem ez a kérdés. igazából a kettőt ngyon gyakran egy kalap alá veszik, az én véleményem is ezzel egyezik, mindekettőt egyformán jó-nak tartom de nem a kedvencem..
7/21 anonim válasza:
Én Ossianos vagyok, de a Pokolgép se rossz. Mondjuk nekem metálból akármi jöhet!
9/21 anonim válasza:
Ossian közelebb áll hozzám, zeneileg is, de főként Paksi érzelmes hangja, és tartalmas, mély szövegei miatt (még ha néha bele is fut egy-két klisébe:D)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!