Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Mi a véleményetek a Kárpátia...

Mi a véleményetek a Kárpátia zenekarról?

Figyelt kérdés
2011. aug. 9. 00:04
1 2 3 4 5
 21/41 anonim ***** válasza:
84%

Én sem szeretem őket, de nem azért mert magyarok. (Hallgatok magyar előadókat, egyébként.) Vannak jó számaik, amiket olykor-olykor újra meghallgatok.

Egyszerűen csak nem csípem a hangszerelést, a mindig ugyanolyan ritmust, túl egyszerű, egysíkú nekem ez a folytonos felütéses punk-rockos vagy milyen (nem értek hozzá, csak annyiszor hallom, hogy már unalmas). Nem tudom. Szeretem a teltebb zenét... Akkor már Dalriada.

2011. aug. 9. 00:39
 22/41 anonim ***** válasza:
Úgyis inkább metálos vagyok, hamáreccer.
2011. aug. 9. 00:40
 23/41 anonim ***** válasza:
Főleg azért jó, mert az akar lenni ami. Zenekar és nem politikai propaganda. Nálunk jó a helyzet, mert Írországban mindenki kérdezi, hogy "iz disz hungárian folk mjúzik?"
2011. aug. 9. 00:41
 24/41 anonim ***** válasza:
78%

A Kárpátia jó cucc, akárki akármit is mond, bár én régen napi szinten hallgattam, most meg alig-alig. Áttértem egy másik zenei korszakra, de attól még ugyanolyan magyar vagyok...

egyébként még a sacra arcana jó, egészséges fejbőr, ilyenek...

2011. aug. 9. 00:42
 25/41 anonim ***** válasza:
78%
Ezek a noname együttesek csak számodra azok, mert valószínűleg közöd nincs a metal műfajhoz. Neked teljesen mindegy mi szól, ha hazafias szövege van. Mellesleg az általam felsorolt együttesek több millió lemezt adtak már el idáig, egy Magyarországi koncertjükön többen vannak mint 5 Kárpátián. Legalább a tudatlanságodat ne hangsúlyozd ki ennyire egy több mint 5000 db metal cd - vel rendelkező gyűjtővel szemben.
2011. aug. 9. 00:43
 26/41 anonim ***** válasza:
100%

csak egy cikk részlet:

A Kárpátia egy olyan „csatorna", amely arra készteti az embert, hogy kérdéseket tegyen fel és azokra hiteles válaszokat igyekezzen találni. Az, hogy ez sikerüljön, komoly esély van, mivel szinte korlátlanul válogathatunk a forrásokban. Összevethetjük őket, megvizsgálhatjuk több szempontból is az eseményeket és kiderülhet az igazság. Igen, egészséges állapotok esetén a társadalomnak erre igénye van és időt, és energiát fordít arra, hogy válaszokat kapjon. Kis hazánkban az alapvető probléma, hogy az emberek nem kérdeznek és nem érdeklődnek, mintha szégyellnék magukat. Pedig, ha józanésszel belegondol az emberfia, pont azt kellene szégyellni, ha nem ismered a saját országod históriáját.

Félnek. Félnek a saját hazájuk történelmétől. Az, hogy ez miért van így? Hát érdeklődjön mindenki saját magától. Egy biztos, a magyarnak ismernie kell a hazája történelmét, annak büszke, de a vészterhes időszakait, eseményeit is. Szégyellni nem szabad.

2011. aug. 9. 00:45
 27/41 A kérdező kommentje:

XDDD kolopele te kezdesz egyre szánalmasabb lenni...gyár, meg cég meg stb...meg 5000 db metál CD XD

Egyébként rapper vagyok, de hallgatok például Egészséges Fejbőrt, Szebb napokat, Magozott cseresznyét, Hunniát, Tankcsapdát, Bryan Adams, meg ilyen külföldieket. Tehát nem ragadok le egy stílusnál, de egy ágazatnál (nemzeti pld) SEM.

2011. aug. 9. 00:47
 28/41 anonim ***** válasza:
65%

Jó, tudod mit, gondolkoztam, ami még jó a Kárpátián kívül:

magyar: tankcsapda, dalriada, romer, cool head clan, ossian stb.

aztán ott az ignite, akinek magyar az énekese, az asszem hardcore punk? De nem vvagyok benne biztos.

a system of a down is, meg az énekesnek a serj tankiannak is jó számai vannak, aztán lordi, nightwish...

utóbbi időben punkot hallgattam, azok közül is volt vmi nemzeti, kevésbé ismert, de nem emlékszem a nevükre.

ja, és egy valamit kihagytam : utolsíó védvonal, vagy mi. :D

2011. aug. 9. 00:50
 29/41 anonim ***** válasza:
37%

Húú, meg van asszem az archívum is.

meg valami ami nem jut eszembe.

különben fölösleges ezeken vitázni, a lényeg hogy ne a nóném sz.arokat hallgassuk, na vizsont akkor már kell vitázni..

2011. aug. 9. 00:52
 30/41 anonim ***** válasza:
51%
Most, hogy kihangsúlyoztam tudatlanságom, így azt mondom, hogy hagyjuk a vitát, mert senki nem fogja azt mondani, hogy neked van igazad, és a végén már k@rva anyázás lesz, kinek mi tetszik, és kész. :D:D
2011. aug. 9. 00:54
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!