Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Mi a véleményetek a Kárpátia...

Mi a véleményetek a Kárpátia zenekarról?

Figyelt kérdés
2011. aug. 9. 00:04
1 2 3 4 5
 11/41 anonim ***** válasza:
43%

kolopele, jó az ízlésed.

De ha magyar zenét akartok: Dalriada, Virrasztók, KerecsenSólyom.

2011. aug. 9. 00:25
 12/41 Dymo ***** válasza:
90%
Nem értem mi a bajotok vele, dallamos,a szövege szerintem rendben van és nem szélsőséges.
2011. aug. 9. 00:26
 13/41 anonim ***** válasza:
60%

Nem hallgatom.

Inkább: Sonata Arctica, Epica, System of a down és egyéb jóságok.

2011. aug. 9. 00:28
 14/41 A kérdező kommentje:
Az a bajuk vele, hogy magyar.
2011. aug. 9. 00:28
 15/41 anonim ***** válasza:
62%
Figyelj kedves kérdező! Szerintem most már ne foglalkozz itt a válaszokkal, én sem fogom, mert ezeknek beszélhetsz, jönnek a noname kertvárosi tehetségekkel, akik ha jobbak lennének, akkor nem tudom miért nincs teltházas koncert, és nem garázsra gondoltam, és szerintem lóf@sz közük van a szöveghez, azt sem tudják, mi az a történelem, semmit nem értenek a szövegből, csak okoskodnak, ennyi...... :D és ezek után még mindig ki fogok állni a magyarokért....
2011. aug. 9. 00:32
 16/41 anonim ***** válasza:
80%
rejehw: Sacra Arcana, azt kihagytad, ha már a folk metalnál tartunk. Persze a Dalriadát nem übereli egyik sem. Furcsa egy majd 50 éves Fidesz párti cég tulajtól, nem igaz? A Kárpátiával meg nem az a baj kérdező, hogy magyarok, mert rengeteg nagyszerű rock zenekar van Magyarországon, egyszerűen csak iszonyat lagymatag, unalmas és önismétlő zeneileg. Én pedig elsősorban azért hallgatok zenét, a szöveg másodlagos, kivéve ha már annyira primitív hogy elrontja a zenei élményt.
2011. aug. 9. 00:34
 17/41 anonim ***** válasza:
63%

"Az a bajuk vele, hogy magyar."

Aha, azért ajánlottam 3 jobb magyar "nemzeti" zenekart.

18/41 anonim ***** válasza:
50%

"Nem értem mi a bajotok vele, dallamos..."

Bunyós Pityu is dallamos meg Postás Józsi is vagy ki...

Dallamos, ja, ez kell a magadfajta népnek.

19/41 Dymo ***** válasza:
100%
akkor mit írjak a dallamos helyett,ami elnyeri a tetszésedet?
2011. aug. 9. 00:37
 20/41 A kérdező kommentje:
Mutassatok még egy olyan rosszat mint a Kárpátia...azért van nekik a legnagyobb rajongó táboruk. És nem a noname zenekaraitoknak.
2011. aug. 9. 00:38
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!