Mi a véleményetek a Kárpátia zenekarról?
16:11
Vagyis te inkább azért szereted őket, mert undorítóan primitív hatásvadász szövegeket ötölnek ki, amikkel a 15 éves mélymagyarok érzelmeire próbálnak hatni?
Zeneileg és mondanivlaó szempontjából is primitív. Nem szokásom zenei ízlés miat leszóli valakit, de aki ezt a zenekart komolyan tudja venni, az tényleg idióta.
19:07
Most soroljak fel millió előadót? Vagy mivan? Nemértem. Bármit, ami igényes, és van mondanivalója, vagyis közvetít művészi értékeket.
Szerintem egy nagyszeru zenekar, a mondanvaloja a fontos, nem tudom, hogy mi primitiv abban, hogy a magyar nemzetet ert igazsagtalansagokrol enekel, a szep magyar hazarol....
Komolyan, adjatok mar okot, hogy miert lenne primitiv....
Szoruljon mar beletek is egy kis nemzeti erzelem, a Karpatia nem rasszista, nem enekel mas nemzetek iranti gyuloletrol, NEM SZELSOSEGES...
En sem vagyok jobbik parti, eddig a Fideszt szerettem, meglatjuk most mi lesz...parttol es ideologiatol fuggetlenul a Karpatia szamai a magyar emberek szivehez szol...fogy a magyar, egyre kevesebben vagyunk, szetszorodva, hatarokon belul es tul, amerikaban, kanadaban mindenhol, nincs semmi osszetartas, tobbek kozott a Karpatia erdeme, hogy az emberek kezdenek kicsit elgondolkodni, es maga az, hogy tobb ezer ember a koncertjukon eggyut enekli a szep dalokat, es kozos erzelemmel jonnek oda: ez a szep dolog.
UI.: Primitiv Gyozike, Kozso meg bandaja....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!