M u s e! Szerinted miben rejlik a sikerük?
De közel sem lennének annyira híresek, ha Stephenie nem említi meg őket a köszönetnyilvánításban valamelyik könyv végén. Meg ha nem ők csinálják a zenét a filmhez (pontosabban a Supermassive Black Hole-t ők ajánlották fel az 1. filmhez).
Én nem mondtam, hogy rosszak vagy hogy tehetségtelenek, vagy sikertelenek. Nem. Csak azt, hogy végtelenül sok szerencséjük volt, hogy Steph ismerte őket és a zenéjüket, és megmutatta a Muse-t még egy csomó embernek (a csomó kifejezés enyhe). Ingyenreklám volt nekik.
Persze, tény, hogy azelőtt is volt rengeteg rajongójuk. De a Twilight után nagyon sokszorosára nőtt.
Nah összegzésként: A Muse jó, tudnak valamit, amit mások nem :)
u.i.: Szerintem nem lesznek jobbak a Queen-nél. Illetve, nem hiszem, hogy régen könnyebb volt befutni.
1997-ben hol volt ez a vámpírfilm? :D A Muse akkor alakult. Személy szerint egy francia horrorból ismertem meg őket. A címe Magasfeszültség, és a New Born c. Muse szám volt benne.
Az alkonyat írója valóban köszönettel tartozik a bandának, hogy egy ilyen szar filmhez a zenéjüket adták. Persze jó marketingfogás volt ez, hisz így már a kis 8 - 10 éves tinik is megismerhették őket a fél világon kívül. :))
Jajj de leugattak itt engem. Annyira, mintha azt mondtam volna, hogy a Muse sz*r. Csak annyit, hogy volt ingyenreklám. Abban viszont igaza van a kérdezőnek, hogy Steph sokat köszönhet nekik, mert a film az pocsék (meg igazából a könyv is, de nem ez a téma). :D
Az utolsó Metallica-s mondatot nem értem.
Kérdező!
A banda 94-ben alakult nem 97-ben.Semmi gond amúgy csak megemlítem.
94ben. Igaz, tévedtem. 97-ben az első albumukat jelentették meg.
Metálikkáhh.... :) Ezt arra értettem, hogy vannak, akik a nagyokat másolják, azaz újrajátszák a számaikat. Namár most a Muse meg maga teremtette a slágereket. És hiába lehet egy gitáros profi, ha nem tud saját, méghozzá egyedi számokat alkotni, csak koppintani, a tehetsége nem kamatozódik.
:) Tetszenek érteni?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!