Kezdőoldal » Szórakozás » Könyvek » Miben rejlik J. K. Rowling...

Miben rejlik J. K. Rowling varázsa?

Figyelt kérdés
Szerintetek?Mitől ennyire népszerű? Kíváncsi vagyok rá hogy más is úgy gondolja-e ahogy én.
2009. jún. 14. 17:35
 1/4 anonim ***** válasza:
76%
Azért, mert megírt egy jó könyvet amitől az angol gyerekek újra elkezdtek olvasni és utána irt még sok könyvet, persze ezeket nem egyedül, hanem sok-sok ember irói erejével, közreműködésével...
2009. jún. 14. 22:16
 2/4 anonim ***** válasza:
100%
Leginkább abban,hogy egy nagy gyerek.Lehet te nem látod rajta,nem úgy viselkedik stb,de csak az tud tiszta szívvel ilyen mesevilágba kalauzoló történetet írni aki maga is egy gyerek
2009. jún. 15. 16:59
 3/4 anonim ***** válasza:
100%
Fantázia, kreativitás, képzelőerő...
2011. jan. 4. 13:57
 4/4 anonim ***** válasza:
Mert írt egy fantasztikus könyvet. Vagyis többet is. Én hét évesen olvastam az első részét először, és nagyon tetszett, és ugyanúgy tetszett még a nagymamámnak is :) A könyvnek pedig szerintem azért van ekkora sikere, főleg a fiatalok körében, mert egy olyan világban játszódik, ami nekik is nagy szerepet játszik az életükben - azaz a suli, még ha kicsit másmilyen is. És ahogy fel van építve a sorozat, az is nagyon-nagyon jó. Szerintem :)
2011. jan. 4. 19:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!