Miben rejlik J. K. Rowling varázsa?
Figyelt kérdés
Szerintetek?Mitől ennyire népszerű? Kíváncsi vagyok rá hogy más is úgy gondolja-e ahogy én.2009. jún. 14. 17:35
1/4 anonim válasza:
Azért, mert megírt egy jó könyvet amitől az angol gyerekek újra elkezdtek olvasni és utána irt még sok könyvet, persze ezeket nem egyedül, hanem sok-sok ember irói erejével, közreműködésével...
2/4 anonim válasza:
Leginkább abban,hogy egy nagy gyerek.Lehet te nem látod rajta,nem úgy viselkedik stb,de csak az tud tiszta szívvel ilyen mesevilágba kalauzoló történetet írni aki maga is egy gyerek
3/4 anonim válasza:
Fantázia, kreativitás, képzelőerő...
4/4 anonim válasza:
Mert írt egy fantasztikus könyvet. Vagyis többet is. Én hét évesen olvastam az első részét először, és nagyon tetszett, és ugyanúgy tetszett még a nagymamámnak is :) A könyvnek pedig szerintem azért van ekkora sikere, főleg a fiatalok körében, mert egy olyan világban játszódik, ami nekik is nagy szerepet játszik az életükben - azaz a suli, még ha kicsit másmilyen is. És ahogy fel van építve a sorozat, az is nagyon-nagyon jó. Szerintem :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!