Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Tí is utáljátok David Guettát?

Tí is utáljátok David Guettát?

Figyelt kérdés

fejtsétek ki bővebben h miért! Én pl rühellem azt amit csinál: TÖMEGZENE de annyira szar.. büdös paraszt otársaim meg egész nap azt a sz@rt hallgatják.meg a cigányok is:D

Soundra is h hívhatják minden évben? nem értem. az emberek hallgatnának inkább sven vath-et.richie hawtin-t. john digweed-et. egyszóval david guetta szar. hivatalosan is!

gyerünk irjátok h ő nem is az! de az az is lesz mindig is!

2010. dec. 21. 15:41
1 2
 11/20 anonim válasza:

én rock/metal párti vagyok szóval osztom a véleményedet kérdező:D

L16

2010. dec. 24. 11:57
 12/20 anonim ***** válasza:
alap. minden normális ember utálja a viva mtv által felfuttatott sztárocskákat. SP, AFC és a többi. A Bibőr Jonas Hannah Montana és a fene tudja mék ki. ezek mind homokos a csajokra pedig ááá. gusztustalan. öntelet undorító ének hangjuk van. de a kitalálóik jól járnak vele. hiszen ha gy tini lány bugyija SP-re nedves lesz akkor a pénz dől nekik. azt az SP egy nap szívesen bemutatnám Eminemnek vagy 50 centnek és társaiknak.
2010. dec. 24. 14:20
 13/20 anonim ***** válasza:
0%
Azért utálod, mert irigy vagy rá...neki megvan mindene,... hahahahhhahah ki vagy röhögve!
2010. dec. 24. 15:02
 14/20 A kérdező kommentje:
hogyne-.-
2010. dec. 24. 15:56
 15/20 anonim ***** válasza:

szia

Nekem a legutóbbi One Love albumából szinte mindegyik zenéje bejött.

2010. dec. 24. 17:28
 16/20 anonim ***** válasza:
40%
Én se szeretem. A David Guetta & Chris Willis - Love Is Gone c. szám tett be nálam nagyon. Rossz hangulatom is volt épp egy szórakozóhelyen és épp ez a szar szám ment. Erre még szarabb kedvem lett. Sterintem a számjai nem élvezhetőek, inkább idegesítőek.
2010. dec. 24. 19:59
 17/20 anonim válasza:
36%
David Guetta a király!!!! nincs is jobb disco zene! naon ki lehet kapcsolni a számaira
2011. jan. 11. 20:39
 18/20 anonim ***** válasza:
33%
David Guetta szar?? csak mert nem szereted a zenei stílusát? rengeteg jó zenéjei vannak a one love a nothing but the beat és az összem Fuck me, I'm Famous Ibiza mix albumjairól. Nem tehet róla, ha akaratán kívül ennyire ott van a médiában.
2011. okt. 8. 01:43
 19/20 anonim ***** válasza:
Utálom hát... főleg mert van olyan köcsög hogy lemásolja a 90's évekbeli egyik híres zenéjét ami: Alice Dj - Better off alone. és átcsinálja egy új szar számmá aminek a címe: Play hard. én most egyrészt épp ezért gyűllölöm a rohadt fajtáját amiért nem tud igazi saját ritmust alkotni, hanem csak másolgat a kis szőke paraszt. Engem az zavar nagyon hogy ha lejátszom azt a ritmust ami abban a lemásolt zenében van, mindenki az ő számát említi ahelyett hogy az eredeti számot is lehetne néha említeni...
2014. jan. 24. 21:52
 20/20 anonim ***** válasza:

Nekem itt csak egy véleményem van ezekkel mind kapcsolatban:

POP MUSIC SUCKS!!!!!!!... és kész

2014. jan. 24. 21:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!