Miért utáljátok Sp-ét? Az arca miatt vagy a hangja miatt?
http://www.gyakorikerdesek.hu/szorakozas__sztarok-bulvar__21..
Az első oldalon a 14:50-es válaszoló jól kifejti hogy miért utáljuk ezeket a csírákat.
A külsejével és a hangjával sincs semmi bajom, csak a stilustól amit képvisel, kiráz a hideg.
Számomra nem értékes az ő zenéje, a dalszövegei meg egyenesen silányak, ezzel ellentétben pl.:
Az SP-féléknek, tanulniuk kellene egy igazi művésztől, mint amilyen Ő! Legalább akkor a mértéktelen és értelmetlen rajongásotok is jobb helyre kerülne!
Bizonyára tizenéves kiscsaj vagy, igy érthető, hogy odavagy érte, de kinövöd valószinű..
Bocs a linkért, felreütöttem felindultságomban. Az egy másik kérdezőnek szól válaszként :D
szóval:
Abba hagyni? xD pont miattad mi?
Azért utáljuk mert tehetségtelen, beképzelt, nincs hangja, szörnyű a "zene" amit "énekel".
Üdv.: egy Rammstein fan.
17:33
És egy csomó választ töröltek :D (Most első válaszoló vagyok de amikor írtam akkor voltam kb. a 7. :D)
Sziasztok válaszolók!
Értem már de akkor is gondoljátok magatokat sp helyébe!
Ott fikázzák őt de nem érdekli így a felszínen látszik pedig biztos hogy érdekli...
Én nem mondtam semmi olyat hogy ne hallgassatok mást...
Csak szeretem a zenéit és szerintem még ha kreálva is van(de ez nem igaz!) akkor is jó a zenéje!
Szóval csak Válaszokat vártam és megkaptam ... Csak kicsit dúrva módon ...
Szánalmasok vagytok ... lehet nektek nincs hangja de más szerint lehet... Viszlát Válaszolók!További szép napot! sp legyen veletek .
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!