Miért utáljátok annyian Selena Gomezt?
Figyelt kérdés
Kíváncsi lennék az érveitekre, hogy mégis miért utáljátok?2011. aug. 26. 15:32
2/20 anonim válasza:
Én sem utálom. Sőt nem is halottam még olyat aki utálná :D
3/20 anonim válasza:
Én nem igazán tudnám megindokolni... egyszerűen csak szörnyen ellenszenves. És kissé megcsináltnak gondolom.
4/20 anonim válasza:
mert álszent,nem szimpatikus,a kamukapcsolataiból él, nem tud énekelni mégis erőlteti,beképzelt. csupán ennyi
5/20 anonim válasza:
de gondolom te nagy Selena fan vagy és nem fogok veled elkezdeni veszekedni,hogy Selena tud énekelni és milyen gyönyörű - mert általában a rajongók ezzel szoktak visszavágni.én leírtam a véleményem és ennyi
7/20 anonim válasza:
azért mert a csapból is ő folyik, holott nincs semmi hangja...
8/20 A kérdező kommentje:
Értem én, egyébként egyálltalán nem vagyok selena gomez fan, egyszerűen csak tényleg érdekelt, hogy kinek miért ellenszenves.
Őszintén, nekem semmi bajom sincs vele. Szerintem szép is, meg most találtam egy videót róla, amikor a rajongóit látogatja meg, és egyáltalán nem tűnik úgy, mintha megjátszaná magát.
http://www.youtube.com/watch?v=svQM-qZU75s&feature=player_em..
2011. aug. 26. 23:55
9/20 anonim válasza:
Én nem is nagyon ismerem se a zenéjét, se magát Selenát, de én nekem nagyon ellenszenves. Az mind rendben van, hogy gyönyörű, de szerintem olyan, mint egy baba, ez nem nekem való! Én az olyanokat bírom akik egy kicsit keményebbek, és ez a csaj szerintem oltárian beképzelt, és nekem azért csúnya, mert túl szép! :P
10/20 anonim válasza:
én felcsinálnám hagynék rá egy gyereket azt eldobnám mint egy rongybabát
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!