Miért szeretitek annyian Fluor hogyha gép által kreált hangja van?
Nos.Először is halgassátok meg ezt:
http://www.youtube.com/watch?v=A0Z3c1sVAY8
Halgassátok meg ahogy énekel.
Utána ezt:
http://www.youtube.com/watch?v=t8ll4k0E6qc
Na most mérjétek fel hogy mennyire átlag hangja van mindenféle sz*r nélkül.Kiad mindenféle sz*rságot teljesen értelmetlen szövegekkel (lásd: Halenda) Régen nem az volt a sztár aki minél jobban eltudta változtatni a hangját..Visszasírom a régi IGAZI énekeseket..
nos, mehet a lefele ujj, de kur.vára lesz.arom tudjátok? Szóval: Ha arra akarsz kilyukadni hogy playbackel akkor megadom rá a kielégítő választ - NEM :)
Fluor roha.dtul nem énekes, és nem is énekelt soha... Ez ilyen electro-pop stílusú valami. Mint Ke$ha. Ő se énekel, de nem is rappel. Ért.? Ja, és ne mondjad, hogy régen (pl. 2000-éves körül) nem volt autotune, mert volt, és kivétel nélkül mindent feljavítottak. Fluor esetében nem feljavításképp szolgál az autotune, hanem hogy a hangzás kicsit különösebb legyen. Remélem értitek hogyan értem. :)
Akkor és remélem, hogy mindenki megértette :) Kössz, hogy elolvastátok kellemes napot nektek xDD
16/L
Milyen csökkentagyúak járnak erre... :/
Igenis hasonlítom őket, mert mindketten ugyanabba a műfajba tartoznak... Esküszöm, fejbe lövöm magam, ha mégegy ilyen értelmes választ kapok. xDD :(
Nyilván az XD-iddel sokkalta értelmesebb vagy:)
Nézd szívem ha sz*rt sem tudsz Ke$háról akkor ne őt hozd fel példának. Ke$ha énekesnő, Fluor meg egy celeb, akiért odavan megannyi tini, csak mert valaki menőnek kiáltotta ki.
Fluor eredetileg repper volt, aztán SP vagy valaki más (nem tudom pontosan) úgymond "felkarolta" és azóta van neki ez az "új" hangja, mert a reppeléshez elméletbe nem szükséges a gyönyörű hang, de ahhoz a sok sz@rhoz, amit most "énekel" már muszáj.
Szerintem jobb lett volna, ha marad a repnél, igaz én sosem voltam nagy Fluor rajongó, de egy-két zenéjét hallottam és nagyot nevettem rajta, míg a mostani mizu meg lájk, meg mittoménmi dalokon csak sírni tudok, ha már muszáj meghallgatnom őket. Egyébként rögtön elkapcsolok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!