Miért utáljátok annyian Selena Gomezt?
Figyelt kérdés
Kíváncsi lennék az érveitekre, hogy mégis miért utáljátok?2011. aug. 26. 15:32
11/20 anonim válasza:
Nem ismerjük nem lehet róla igaz információnk, főleg bulvárból. Én úgy vagyok vele hogy a zenéje jó, úgy szimplán nem is érdekel.
12/20 anonim válasza:
Csak nálunk divat az, hogy utálnunk "kell" valakit, akinek úgymond "bejött az élet"?
13/20 anonim válasza:
én nem utálom de nem a kedvencem sztem szép csaj meg van jó zenéje
14/20 anonim válasza:
Szia,hát kifejezetten én sem utálom.De a zenéje nem tetszik és magát a csajt is elég "tucat"nak tartom. Nincs benne semmi érdekes,stílusa se nagyon van. Személyesen nem ismerem:D szóval többet nem nagyon tudok mondani. De nem egy nagy durranás,olyan kis átlagos. A zenéje viszont szerintem nagyon szar...
15/L
15/20 anonim válasza:
Besenyő Pista bácsi gondolom te egy hírességet sem utálsz!Szánalom. -.-
Amúgy én is utálom Selenát.Egyszerűen kinőttem belőle, őt csak éretlenek szeretik.Tapasztalat!
16/20 anonim válasza:
Szép csaj, azt belátom, de utálom azt a "stílust amibe ő énekel" nekem túl nyálas :S
17/20 anonim válasza:
nem utálom, sőt ellenkezőleg a kedvenc sztárom olyan kedves volt tőle hogy meglátogatja a rajongóit
18/20 mileycyrus.forever válasza:
mert széttette a lábait a kiadójának...
19/20 anonim válasza:
Nem utálom, csak nem tartom egy nagy tehetségnek, és a dalai sem jönnek be (már a nagy részük...).
20/20 anonim válasza:
Szívesen szednék vele málnát. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!