Kezdőoldal » Szórakozás » Sztárok, bulvár » Miért kell hogy annyian...

Miért kell hogy annyian ostorozzák Lady Gagát?

Figyelt kérdés

Komoly válaszokat várok mert komoly céllal tettem fel a kérdést.

Tisztában vagyok vele hogy sokan utálják azért ahogy öltözködik,ahogy énekel,meg mert olyan híres hogy biztos nem érdemli meg,tudom hogy sokaknak csak az jön le hogy egy magamutogató őrült fazon...de ez a magamutogató őrült nő egész véletlenül annyi jótékonysági rendezvényen vett részt hogy az hihetetlen,a koncertjegyekből befolyt összeget földrengés károsultaknak adta,a vöröskeresztnek is adományoz,melegjogi aktivista,az AIDS betegeken is segíteni akar...arról nem is beszélve hogy nagyon tanult nő...művészeti akadémiára járt,otthon van a politológiában,vallásban,szociológiában,4 évesen kezdett zongorázni, és 13 évesen már darabot is írt,szóval tényles született valamire.

Azok akik divatból utálják Gagát(mert van ilyen is,sok)azt gondolják hogy a felszínes és megvetni való popkultúra példája ő,hogy nincs tehetsége és a vállalatok csak azért hozták őt fel hogy legyen sok zöldhasú,de ez nem így van.Ő választotta meg saját útját,és ő is fogja alakítani.Maguk ezek az emberek azok akik felszínesen néznek a zeneiparra,az alapján ítélnek el valakit,mint Embert,ahogyan a színpadon viselkedik,pedig az csak a színpad.

2011. aug. 20. 01:59
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
mert pénisze van
2011. aug. 20. 02:42
 2/13 anonim ***** válasza:
Szerintem kevesebbet foglalkozz Lady Gagával és többet a környezetedben élő emberekkel. Hány éves vagy?
2011. aug. 20. 02:50
 3/13 anonim ***** válasza:
Nem KELL. Ezt önként csinálják.
2011. aug. 20. 02:57
 4/13 A kérdező kommentje:

A pénisz csak egy pletyka volt,ha nem figyeltél volna fel rá,minden híresebb sztárt kiforgatnak.

És 16 éves vagyok köszönöm szépen,bár nem értem a kérdés lényegét,ugyanis nem a kor határozza meg a zenei ízlést,ha így lenne akkor venném a fáradtságot hogy meghallgassak egy napfényes,szerelmes popslágert,és nem Haydnékkal múlatnám itt az értékes időm.

Csupán arra próbálok rávilágítani a csökött agyú magyaroknak(jujj mondtam egy cúúna cóóót)hogy mennyire lekorlátolt az elméjük,és nem képesek befogatni új információkat ha egyszer meghallották az első pletykahullám első sorát.Mert ugye itt a pénisz dolog,arról annyit hogyha te,első válaszoló csak fele annyit jótékonykodnál mint ez a nő,tőlem akár csápokat meg patát is növeszthetnél és hívhatnád magad Minyonnak...akkor is tisztelnélek.Bár kétlem hogy akár egy szakadt alsógatyát is adtál valaha a szeretetszolgálatnak...ha igen,hát mosom kezeim.

2011. aug. 20. 05:05
 5/13 anonim ***** válasza:
100%

Szia! Leszögezném, hogy kedvelem Gagát, a legtöbb zenéje tetszik és a dalszövegei közel állnak hozzám, ugyanakkor nem vagyok akkora rajongó, hogy elfogult legyen vele kapcsolatban, így látom a negatív oldalát is a helyzetnek.

Valahol jogosnak érzem a kérdésed, hiszen ma már divat a Gaga-utálat, ami elég buta dolog, elvből szidni valakit elég szánalmas. Gaga kétség kívül tehetséges, saját maga írja a dalszövegeit és élőben is tud énekelni. Ezt kár is tagadni, jó énekes, ezt az is elismerheti, aki nem szimpatizál vele. Szeretem ha egy előadó egyedi, különleges, megosztó.

DE

Tény, hogy vannak a dolognak árny oldalai, elsősorban az, hogy az egész Gaga jelenség egy illúzió, és itt jön az, hogy ez a lány nem boldog, és félő, hogy tönkreteszi magát. Nem véletlenül merült fel, hogy Amy Winehouse sorsára jut. Ezt én sajnálom, de belátom, hogy nem alaptalan, rosszindulatú vádaskodás. Gaga már rég nem önmaga, tisztán látszik rajta a változás, a Poker Face-től a mostani énjéig. Világosan látszik, hogy valami nem oké vele, és emiatt jogos az aggodalom.

Ezért ellentmondásos nekem Gaga. Ezt nem ő építette fel, hanem komoly stáb áll mögötte. Olyan az egész, mint egy jól felépített álomvilág, ahol Gaga csupán egy baba, akit ide oda mozgatnak.

A másik dolog, ami mellett nem lehet elsiklani: Madonna. Hiába tagadjuk, túl sok az egyezés, túl sokszor érte már Gagát az a vád, hogy koppint. Ez egy tény. Ez nem inspiráció.

ÉS a jótékonykodás is ezzel kapcsolódik. Én elhiszem, hogy ő jó ember, és biztosan segíteni akar, de nekem már sok, ami a melegek és Gaga körül van. Fontosnak tartom, hogy támogassuk őket, én magam is támogatom a közösség céljait, fontos, hogy elismert, közismert emberek is felemeljék a hangjukat az ügyben, de Lady Gagától nekem hihetetlenül hiteltelen az egész. Nem kell, nyilván melegnek lennie, ahhoz, hogy támogassa őket, de hitelesnek kell lennie. Nekem inkább ez úgy tűnik, hogy maga mellé állítja ezzel a meleg-közösséget, ami nem szimpatikus, mert ne emiatt támogassák.

Na most, összefoglalva: szeretem Gagát, de ami tény az tény. Ettől függetlenül ostobaságnak tartom a divat-utálatot,de a Little Monster-ök elvakultságát is.

Remélem hasznos volt a válaszom. :)

18/L

2011. aug. 20. 09:59
 6/13 anonim ***** válasza:

Először is a legfontosabbal kezdem:

Kedves 1. válaszoló!

Azt írtad pénisze van! Miért láttad? Ha láttad akkor szólj és avass be engem is kérlek! Látszik, hogy le vagy maradva egy kicsit a világban, ugyanis az egyik klipjében mezteleül kellett lennie, hogy kiderüljön az igazság! Ő egy NŐ! Nem lógott ott neki a micsodája!

Másodszor

Kedves kérdező!

Szerintem teljesen igazad van, ugyanis akit nem ismerünk, azt nem illik bántani! Ne a külseje miatt ítéljünk el egy embert, hanem a beljője által döntsünk! Ha jól tudom közületek nem sokan ismerik személyesen, nem mondta el nektek minden titkát! Kiváncsi lennék! Ha találkoznátok vele, akkor a szemébe nézve mernétek e mondani, hogy ti mennyire utáljátok őt! Szerintem akkor csak ott állnátok egy helyben és meg sem mernétek nyikkanni. Valószínűleg még azért ítéli el sok ember, mert bevallotta, hogy biszexuális! Azaz, szereti a nőket és férfiakat egyaránt! De most mégis pasija van, szóval ez már nem lehet nagy ok az utálatra. Szerintem azért ítélik el sokan, mert féltékenyek a nagy sikere miatt! Jótékonykodik is bőven, Kíváncsi lennék arra is, hogy mennyit jótékonykodtak azok akik elítélik. Szerintem még egy kis valamit sem adtatok a szegényeknek! Ez arra vonatkozik, akire igaz! És sok mindenkire, szerintem! És? Egy kicsit őrült, de nem iszik, nem dorgozik és nem cigizik, ahogy már lehetett az újságokban is olvasni, de nem mindenki olyan művelt, hogy újságot olvas, hogy egy kicsit is tisztában legyen a világ történéseivel. Nem azt mondom, hogy szeretem Lady Gagát. De tisztelem, mert ő is ugyanolyan ember mint mi! Mit szólnátok ha meglátna téged az utcán és leköpködne? Szerintem nem esne jól. És ha azt akarná, hogy barátok legyetek, nagy örömmel igent mondanátok és már az lenne az első dolgotok, hogy ezt megosszátok a facebookon! Inkább gondold át kétszer, kire mit mondasz, és hogy a szemébe mernéd-e mondani! :P

2011. aug. 20. 22:13
 7/13 anonim ***** válasza:
38%

tegnap 09:59 vagyok!

tegnap 22:13 --- "Szerintem teljesen igazad van, ugyanis akit nem ismerünk, azt nem illik bántani!" Ezzel azért vitatkoznék, hiszen nyilván nem ismerjük a sztárokat, viszont ezt az utat választották. Hírességek, így nekünk jogunk van véleményt alkotni róluk, megítélni a viselkedésüket. Az előítélet más, nyilván. Te sem ismered, így nem tudhatod valójában milyen ember, csak az alapján ítéled meg ,amit látsz belőle. Máskülönben, miért ne lehetne nekik akár személyesen is elmondani, hogy nem szereted?:)

A biszexualitás nem téma Gagánál. Jessie J is biszexuális, mégsem utálja mindenki. Gagánál ez jóval többről szól. Sok a homofób ez tény,de emiatt Gagának nem nehezebb, senkit nem hallottam azzal érvelni, hogy azért nem szereti Gagát, mert biszex. Sőt szerintem sokan nem is tudják, mert nem olyan hangsúlyos tény ez nála, és amúgy is elég elfogadott bi-nek lenni manapság.

A féltékenység nem érv. Minden elvakult rajongó azzal védi a kedvencét, hogy féltékenyek rá. Ez nem így van.:)

Ne hasonlítsuk kérlek Gaga jótékonykodását ahhoz, hogy az XY nevű felhasználó a gyakorin mennyit adakozik. Nyilván Gagának van miből, szóval ezt ne. Honnan tudhatod, hogy nem egy olyan emberhez intézed ezeket a szavakat, aki rossz körülmények között él?

"Egy kicsit őrült, de nem iszik, nem dorgozik és nem cigizik" ----- És tessék. Itt jön ki, hogy Gaga rajongóinak a többsége durván elvakult és nem lát a dolgok mögé. Jobban meg kéne ismerni azt az embert akit szeretsz. :/

Ezeket úgy mondom, hogy szeretem Gagát, de jó lenne reálisan nézni a dolgokat. Attól, hogy szeretünk valakit, még nem azt jelenti, hogy szent és sérthetetlen, hibák nélkül él. Ez csak egy ILLÚZIÓ.

2011. aug. 21. 11:07
 8/13 anonim ***** válasza:
Szia! Én vagyok az akinek írtál! És én egyáltalán nem rajongok Gagáért, de azért mégsem kritizálom! És különben is, ha annyira nyomoronc lenne itt vki, akkor nem lenne netje sem! Most nincs suli, úgyhogy az infó óráról nem írhattak. Ez nem kifogás. De akkor minek kell kritizálni? Ha nem tetszik, nem kell vele foglalkozni, mert ugyanis ő is egy hús-vér ember, aki ugyanolyan mint bárki más. Tudom, neki van miből adakozni. Ez nem kifejezés! Tudod én sem vagyok az a gazdag lány, de legalább egy öt forintost adok a szegényeknek, aki ott ül egyedül az utcán! És öt forintot igazán nem sok lenne adni. De a szándék a fontos. Azért mert te úgy gondolod, hogy Gaga egy kamu, akkor nagyon tudlak sajnálni! És aztán neked sem tiszta a gondolkozásod. Az ilyenek miatt mint te, miattatok térnek rossz útra, a drogokhoz meg mindenhz, mert ikészíti őket a sok kritika. Ha te sztár lennél neked sem esne jól ha lehurrognálak. De ha az leszel, akkor szívesen megteszem, mert te is ilyen voltál!!!!!!
2011. aug. 21. 22:06
 9/13 anonim ***** válasza:

Neked mi a problémád, hogy több a felkiáltó jel a mondataidban, mint a szó?:D

Megkérlek, hogy olvasd el újra amit először írtam és amit másodszorra. Ha sikerült felfognod, akkor beszélgethetünk róla tovább. :)

2011. aug. 21. 22:10
 10/13 anonim ***** válasza:
Na beszéljünk akkor!
2011. aug. 21. 23:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!