Kezdőoldal » Szórakozás » Sztárok, bulvár » Miért kell hogy annyian...

Miért kell hogy annyian ostorozzák Lady Gagát?

Figyelt kérdés

Komoly válaszokat várok mert komoly céllal tettem fel a kérdést.

Tisztában vagyok vele hogy sokan utálják azért ahogy öltözködik,ahogy énekel,meg mert olyan híres hogy biztos nem érdemli meg,tudom hogy sokaknak csak az jön le hogy egy magamutogató őrült fazon...de ez a magamutogató őrült nő egész véletlenül annyi jótékonysági rendezvényen vett részt hogy az hihetetlen,a koncertjegyekből befolyt összeget földrengés károsultaknak adta,a vöröskeresztnek is adományoz,melegjogi aktivista,az AIDS betegeken is segíteni akar...arról nem is beszélve hogy nagyon tanult nő...művészeti akadémiára járt,otthon van a politológiában,vallásban,szociológiában,4 évesen kezdett zongorázni, és 13 évesen már darabot is írt,szóval tényles született valamire.

Azok akik divatból utálják Gagát(mert van ilyen is,sok)azt gondolják hogy a felszínes és megvetni való popkultúra példája ő,hogy nincs tehetsége és a vállalatok csak azért hozták őt fel hogy legyen sok zöldhasú,de ez nem így van.Ő választotta meg saját útját,és ő is fogja alakítani.Maguk ezek az emberek azok akik felszínesen néznek a zeneiparra,az alapján ítélnek el valakit,mint Embert,ahogyan a színpadon viselkedik,pedig az csak a színpad.

2011. aug. 20. 01:59
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
63%
Azert mert mas. Ha valaki kulonleges valamiben vagy kitunik, akkor mindig lesz aki utalja. En nagyon szeretem a zenejet, de a stilusa, oltozkodese nem jon be. Mivel o egy enekesno, ez a masodik resz nem is szamit. Na de azert aki azt irta hogy Gaga nem iszik... hmmm :) Hallottatok mar a Reszeg Dietarol? Gaga es egy ismerose talaltak ki es abbol all, hogy nem eszel mert egesz nap reszeg vagy meg mellette egy csomot tornazol ;) Na ez pl nekem eleg benasag.. de az o dolga. Amig jo zenet csinal addig kit erdekel.
2011. aug. 22. 10:22
 12/13 anonim ***** válasza:

Beszéljünk. :D

ma 10:22 ez valahol igaz. Én is úgy gondolom, hogy az embereket riasztja ha valaki különbözik. De azért Gagánál vannak kivetnivalók.

2011. aug. 22. 12:46
 13/13 anonim ***** válasza:
Én konkrétan IMÁDOM. Minden megmozdulását :)
2011. aug. 24. 15:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!