Kezdőoldal » Szórakozás » Sztárok, bulvár » Miért utáljátok Sp-ét? Az...

Miért utáljátok Sp-ét? Az arca miatt vagy a hangja miatt?

Figyelt kérdés
mindig látom hülye Sp ...stb és nem tudom miért fikázzátok... abba lehet hagyni...
2011. szept. 4. 18:12
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
100%

Kérdező csak hogy tudd én eddig téged nem találtalak szánalmasnak csak azért mert nem ugyanolyan zenét szeretünk, te viszont lazán leszánalmasozol mindenkit aki nem szereti azt amit te és még ki is mondják a véleményüket. Ezért is van sz@rban az ország mert az emberek még a rohadt zenei ízléseken is képesek így összekapni ami a röhejesség csúcsa.

Szóval röviden: ásd el magad nagyon mélyre (és nem a zenei ízlésed hanem a gondolkodásmódod miatt).

2011. szept. 5. 20:34
 12/14 anonim ***** válasza:
100%
Rohadt Kérdező bevallom eddig én sem tartottalak szánalmasnak stb. De azért az már tényleg túlzás hogy te mindenkit le szánalmasozol csak mert nem szeretik a "drága kis" Sp-t. -_-" Durva válaszokat pedig nem kapál volna ha nem lett volna benne ez is a kérdésedben: abba lehet hagyni.... nem tudom a többiek hogy vannak vele de én normális választ tudtam volna adni ha ez nem lenne ott. Sp-vel pedig az a gond hogy egy arrogáns segg fej! (láttam élőben nm kell lepontozni. -_-") Azt hiszi hogy ő mindent megtehet. Ha az ember jobban megismeri lehet hogy normális de amúgy egyenlő a kutya kakával.
2011. szept. 6. 06:57
 13/14 anonim ***** válasza:
Nekem eleinte tetszett, hogy egész jól össze van rakva úgy minden, klipp, hangzás, zene, ütemek, szövegek, merthogy nincs mögötte egy profi stáb, aki mindezt külön-külön kidolgozza neki,hanem mindenhez a saját fejecskéjét kellett használnia, de bevallom, amikor láttam vele egy interjút, ilyen szövegekkel, hogy 'maximalista vagyok' meg az a stílus ahogy előadta magát, hogy 'ti nem is veszitek észre de én tudom mekkora ász vagyok', hát le is írtam a srácot. Hatalmas az arca, élőben semmit nem tud, szegénynek ez a J.T.-s mozgásmajmolás is iszonyatos erőfeszítéseket igényel, de nem éri meg, meg egyáltalán.. nem szerény. Kiábrándító a dumája.Pl. a Nagy Duettben is, tényleg nem tudta hogy csak a nézettség, meg a sok SMS-ező bugyuta fiatal miatt van ott, nem azért mert már ekkorára nőtt mint előadóművész?? Meg ott is azok a szövegek?! Egyedül abba a rolleres számba volt aranyos. Szóval az utálata azért nem teljesen alaptalan.
2011. szept. 24. 05:11
 14/14 anonim ***** válasza:

Mi vagyunk szánalmasak? Kérdező te talán soha nem mondtál ki életeben senkire se egy rossz szót sem? Talán te valami aranyember lennél? Nemhiszem.

További jó "zene" hallgatást a kis kreált "sztárodtól" :D

2011. szept. 24. 08:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!