Marilyn Manson. Utáljátok? Imádjátok?
Mit gondoltok róla? Mit gondoltok a bandáról? Mit gondoltok arról, amit képvisel? Mit gondoltok az előadási módjáról?
Utáljátok? Imádjátok? Szerintetek tehetségesek/tehetségtelenek?
Itt leírhatjátok a véleményeteket.
Lejárt lemez, nem alkotott semmi maradandót. nem is csoda, hogy mostanában nem hallani róluk.
nem állt jól a csávónak, hogy felvette ezt a reggelire is patkányt eszek akkora metálállat vagyok pózt. botrányhős akart lenni, de a közelébe se ér egy Jimi Hendrix/Kurt Cobain típusú ikonnak. ők igazak vltak, M. M. meg nekem nem valódi.
Hat a noverem rajongoja volt es fojton azt hallottam tole, ki nem allhatom, bena,.
Igaz a mai napokban egy enekes / enekesno sem ugy van mint regebb hogy kesz slager lesz a zeneibol, de ez a M.M. hat komolyan...ez az en velemenyem hogy egy vadbarom
Ha nem lenne olyan agyonerőltetett, akkor még jó is lenne.
A zenéi nem rosszak, de élőbe szégyen.. A helyében ki nem mernék állnia színpadra..
az emberek mindenféle bővebb ismeret nélkül alkotnak bárkiről képet.
#1 nem azért vetette ki a lengőbordáit
#2 nem sátánista
#3 élőben IS nagyon jó a hangja
ha nem csak a szátok járna hanem megnéznétek esetleg pár interjút akkor tudnátok miről van szó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!