Tí is utáljátok David Guettát?
fejtsétek ki bővebben h miért! Én pl rühellem azt amit csinál: TÖMEGZENE de annyira szar.. büdös paraszt otársaim meg egész nap azt a sz@rt hallgatják.meg a cigányok is:D
Soundra is h hívhatják minden évben? nem értem. az emberek hallgatnának inkább sven vath-et.richie hawtin-t. john digweed-et. egyszóval david guetta szar. hivatalosan is!
gyerünk irjátok h ő nem is az! de az az is lesz mindig is!
ne haragudj hogy beírok, mert azt kéne kifejtenem hogy miért utálom Guettát. miért kell utálni? azért mert neked nem tetszik?
tömegzene ... hmm hát tömegzene az igaz, de hogy ettől szar lenne ? mert egy nagy rétegnek (tömegnek) ha úgy tetszik bejön?
félreértés ne essék, nem vagyok Guetta fan, de tény, hogy ebből a stílusból egyedül az ő lemezeit voltam képes végighallgatni.
de ha téged zavar, hogy mások szeretik, vagy ismersz jobbakat nála, nyugodtan megmutathatod az ismerőseidnek, hátha nekik is bejön .
Hát én sem vagyok egy Guetta fan. Vannak jó zenéi de ő is egy tipikus olyan előadó akinek könnyen jött a népszerűség, holott a tehetség nem jött vele :D
Hallgassatok inkább különleges stílusokat pl Lento Violento
én alapból utálom az ilyen csicska, mainstream-es f.os tuc-tuc sz@rt...ergo nem biztos, h. objektív a véleményem...de UTÁLOM...elmondhatatlanul...mondjuk én a többi ilyet is...de mindegy... :D
GOA GIL for president ! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!