Csak én utálom az AC/DC-t?
Figyelt kérdés
Úgy érzem, rajtam kívül mindenki úgy odáig van értük, divat lett őket szeretni, pedig szerintem nagyon gagyi a zenéjük, az énekes kiherélt hangjával pedig ki lehet engem üldözni a világból!!!2010. nov. 4. 19:40
51/56 anonim válasza:
hát öhm öhm... Nincs vele bajom, ÉN A BLACK SABBATH-OT UTÁLOM, DE AZT NAGYON!!
52/56 anonim válasza:
Nem a black sabbathról van szó,hanem az ac/dcről,köszönjük eme hatalmas hozzászólást emese.
53/56 anonim válasza:
Nem. Én sem bírom elviselni őket. Rettenetesen túlértékelt együttes.
54/56 anonim válasza:
Engem is ki lehet üldözni azzal a vinnyogással a világból. Thunderstruck című számuk az egyetlen, amit úgy-ahogy el bírok viselni...de azt se nagyon...
Maiden-t se szerettem régebben, ott is a vinnyogás miatt. Aztán egyszer csak őket megszerettem, valamilyen oknál fogva, de az AC/DC-t továbbra is utálom. Csapnivaló egy "együttes".
55/56 anonim válasza:
Helyesbítés: A Thunderstruck-ot sem bírom elviselni. Szerintem az AC/DC úgy szär, ahogy van.
56/56 anonim válasza:
Update: Én nemrég megszerettem őket. Továbbra sem vagyok oda értük, de most már szívesebben hallgatom őket. Jó kis együttes.
Ne kérdezze senki, hogy történt ez, nálam van ilyen, hogy megszeretek egy általam eddig utált együttest.
Az AC/DC király.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!