Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Csak én utálom az AC/DC-t?

Csak én utálom az AC/DC-t?

Figyelt kérdés
Úgy érzem, rajtam kívül mindenki úgy odáig van értük, divat lett őket szeretni, pedig szerintem nagyon gagyi a zenéjük, az énekes kiherélt hangjával pedig ki lehet engem üldözni a világból!!!

2010. nov. 4. 19:40
1 2 3 4 5 6
 41/56 anonim ***** válasza:
66%

"En is szeretem a rockot, de az AC/DC-ert nem vok oda. Minden szamuk olyan egyszeru, nagyjabol ugyanaz es az enekesnek igaz, hogy egyedi hangja van, de enekelni nem igazan tud, vagy ha tud is, nem derul ki a dalok egyszerusege miatt."

Na és akkor mi a helyzet Basshunterrel? Neki nem? Amúgy meg ha valaki nem szereti az AC/DC-t akkor már van egy pár repülőjegyem meg van egy pár lakatlan sziget is :D

2010. nov. 5. 20:54
 42/56 anonim ***** válasza:
20%

Kedves Józsi néni!

Nem tudom , hogy miből gondoltad , hogy ideges vagyok ,:D a te hozzászólásod sem tűnik nyugodtabbnak :D

Igen, jó munkát végez :D

2010. nov. 5. 21:24
 43/56 anonim ***** válasza:
5%
Igen csak te utálod. :)
2010. nov. 6. 10:41
 44/56 anonim ***** válasza:
86%
Nemcsak te, én is rühellem őket. Nem is értem, mi ez a nagy felhajtás körülöttük, mikor 1000-szer jobb bandák léteznek! Akár rock-ban is!
2010. nov. 10. 14:06
 45/56 anonim ***** válasza:
0%
De csöves vagy,úristen menny másik világra!
2010. dec. 15. 15:35
 46/56 anonim ***** válasza:
75%
Én általában nem vagyok oda az ilyen klasszikusabb zenekarokért. Nem divatból, egyszerűen ilyen az ízlésem. Viszont hogy el lehessen képzelni, hogy mégis miket tartok jónak, ide írok pár zenekart: Red, Shinedown, SOiL, Spineshank, 10 Years, 12 Stones, Breaking Benjamin, Creed, Crossfade, Dark New Day, Disturbed, Dry Kill Logic, God is an Astronaut, Wendigo, Wrong Side of the Wall (persze ez töredéke annak, amit szeretek). Ezek ugye mind rock zenekarok, csak teljesen mások, mint amiket általában ismernek Magyarországon az emberek. A Blind Explore nevű zenekarommal is inkább ebben a világban mozgunk.
2010. dec. 15. 16:27
 47/56 anonim ***** válasza:
44%

Elöző!

Ezek nu Metal zenekarok de a shinedown és a disturbed azok f@szák!:)

2010. dec. 15. 18:47
 48/56 anonim ***** válasza:
Csak kár, hogy ezek a zenekarok soha nem jönnek Magyarországra :S. Eddig egyedül a Shinedownt láttam, hogy egyszer Bécsben koncertezett, de a többi szerintem még a környéken se nagyon járt (legalábbis nem mostanában).
2010. dec. 17. 22:21
 49/56 anonim ***** válasza:
Mondjuk a Wendigo meg a Wrong Side of the Wall magyarok, úgyhogy rájuk annyira nem vonatkozik az előző állítás. Bár a Wendigo nem létezik tudtommal, idén toltak 2 koncertet és annyi, tehát ők is kuriózumnak számítanak.
2010. dec. 17. 22:23
 50/56 anonim ***** válasza:
50
2012. jan. 8. 16:42
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!