Csak én utálom az AC/DC-t?
"Ugye nem azt akarod mondani, hogy a szmájlik mellett - amelyeknek jelentése az emberek 90%-ának egyből leesik(akár otthon vannak "MSN"ben, akár nem(például a 70 éves nagyanyám:D)) - az is teljesen új dolog számodra, hogy vannak KRITIKUSOK?xD
Te most jöttél le a falvédőről?"
Neked, csak annyit, hogy már a 11 éves lányom is évek óta tudja és érti, mi az az irónia. Természetesen tisztában vagyok vele, hogy léteznek kritikusok.
Mondhatnám, hogy akkor én a 10%-ba tartozom, de hazudnék, mert kinézem magamból, hogy ha érdekelnének ezek a jelek, rájönnék, melyik mit jelent.
EGYSZERŰEN NEM ÉRDEKELNEK A SZMÁJLIK. TÉNYLEG OLYAN NEHÉZ EZT MEGÉRTENI?
Ja, és jó pár éve lejöttem már a falvédőről!
Megnyugodtál?
Én sosem voltam dühös, szóval nincs szükségem megnyugvásra .
Nem nehéz megérteni , hogy nem érdekelnek , képzeld engem sem érdekelnek , mégis ha ránézek egy ilyen jelre :D :) , akkor tudom mit jelentenek , mert nem 20-as az iq-m.
Amúgy , elég hamar letudtad a szexuális életedet, minden rendben ?
Jaj, drága Cilikém!
Visszatértem Hozzád, mert éreztem, hogy nem bírod ki szó nélkül.
Honnan veszed, hogy hímnemű vagyok??
Csak mert kívánom a szexet?
Hát nem jött be, mert nőnemű vagyok!
És igen, elmúltam már 23. Egy ici-picivel. XD
Ja, és nem szeretek kérkedni a diplomámmal, de sajnos itt vannak olyan emberek, akik nem értenek meg egyszerű dolgokat vagy pl. az iróniát, és azért nem szeretnék gyökérnek tűnni. Tudod?
UTOLJÁRA ÍROM: NEM ÉRDEKELNEK A SZMÁJLIK, NEM FOGLALKOZOM VELÜK, SZÁMOMRA OLYANOK, MINTHA OTT SEM LENNÉNEK! NEM VESZEK RÓLUK TUDOMÁST!!! VÁGOD?? MEGHAGYOM EZT A TINIKNEK!!! HA ÉRTELMEZNI AKARNÁM, ŐKET, RÁJÖNNÉK A JELENTÉSÜKRE, DE NEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEM ÉRDEKELNEK!
Na, szerintem az általad említett, átlagos intelligenciával rendelkező 10 éves gyerek ezt is megértené!! Úgyhogy kérlek, ne értetlenkedj többet!!
Köszönöm a jókívánságaidat, a szexuális életem rendben van, remélem, a tied is, és nem azért vagy ilyen kis kötekedő! Megosztottam volna Veled bármit is ezzel kapcsolatban? Úgy emlékszem, csak megemlítettem, mert nem vagyok egy besavanyodott vénasszony, merek ilyenekről beszélni! Legalább is ilyen szinten! Szerintem lazulj Te is!
Köszi, az estém szuper, mert a gyerekeim anyósomnál vannak, és végre van időm egy kicsit kikapcsolódni, pl. netezni, Veled megosztani a gondolataimat! Csodás!
Ja, és figyelj oda a helyesírási hibákra, mert hemzsegnek tőlük az írásaid. Sok a vesszőhibád, nem megy a különírás se, de inkább mást emelnék ki. Olyan szó nincs, hogy útál, csak olyan, hogy utál. Ezt már a 7 éves gyerekem is tudja!
Hajrá AC/DC!!
Látod, Cilike?
Úgy ír egy intelligens ember, mint a 21.52-es.
Más az ízlésünk, de kölcsönösen tiszteletben tartjuk a másik véleményét!
Cili cica!
A 21:30-ast NEM Neked írtam, nem tűnt fel?
Vagy az idézett sorokat Te írtad?
Na jó éjt Neked!
Te nem diplomás vagy hanem valami kekeckedő idegbetegxD És ha valóban csaj vagy, ez annál gázabb:) És mit önigazolod itt magad oldalakon keresztül?
Egyébként hozzáfűzném, hogy amit te írtál, az nem irónia:D:D
Akkor lett volna ironikus a válaszod, ha azt írtam volna, hogy "van olyan szakma, hogy zenekritikus", és arra válaszoltad volna ezt:) De így csak idiótának tűnsz, már bocsi:)
Már alapból egy ilyen kérdést feltenni... Nyilván nem csak te utálod az AC/DC-t. Gondolom, aki Lagzi Lajcsin szocializálódott, annak se a szíve csücske. Na puszika:))
18/L
Értem , nőnemű vagy , tök jó , hogy a 30-as éveid végén, közepén is ilyen lazán veszed a dolgokat.
Most rögtön , így az elején elszeretném mondani neked, hogy NEM vagyok MAGYAR állampolgár, tehát bocsáss meg nekem az esetleges, helyesírási hibáimért :D <----------!
A következőkben azzal folytatnám, hogy hmm mivel is , lássuk csak mondjuk például ezzel , amit te írtál :
"És igen, elmúltam már 23. Egy ici-picivel. XD
"
nemár , nézd már , mi ez a mondat végén ?
Ez micsoda XD <------
Csak nem egy smiley ? Amit te nem látsz, és nem írsz , és nem is szeretsz, valamint nem is törődsz vele? Az lenne ? vagy mi?
Továbbá, mivel leírtad ide a szórakozás , / zene kategóriába , hogy te most szexuális kapcsolatot létesítessz valakivel , vagy valamivel , így ezt megosztottad velünk .
Ha más kategóriába írtad volna, bizony nem is foglalkoztam volna vele.
Jah , és nekem kell lazának lenni , ugye ?
Be c00l , right?
Érdekes, nem én írtam egy fél oldalt nagybetűvel , hanem te . Én továbbra sem vagyok feldúlt, sőt ideges sem, én élvezem ezt a beszélgetést veled , nagyon szórakoztató, mindazok ellenére, hogy a kérdésedhez semmi köze, valamint, hogy magadnak is ellentmondassz.
Aztán pedig, arra lennék kíváncsi, hogy egy 35-40 éves anyuka, miért ír ki ilyen kérdést , hogy
Csak én utálom az AC/DC-t?
ez most még is hogy jött? nem kötekedni szeretnék , csak érdeklődöm szívem.
Továbbá megszeretnélek kérni arra, hogy ne szólíts Cilikének, Cili cicának , én sem szólítottalak öregasszonynak, mamának , vagy cuncimókusnak . Előre is köszi.
Aztán pedig lássuk csak , mi van még itt.
"Látod, Cilike?
Úgy ír egy intelligens ember, mint a 21.52-es.
Más az ízlésünk, de kölcsönösen tiszteletben tartjuk a másik véleményét!"
Én egy szóval sem mondtam , hogy nem tartom tiszteletben a véleményedet, nem tudom te ezt miből szűrted le.
"Cili cica!
A 21:30-ast NEM Neked írtam, nem tűnt fel?
Vagy az idézett sorokat Te írtad?
Na jó éjt Neked!"
Nem tudom mama, én csak írtam neked mert jól elszórakozom.
Jó éjt neked is, remélem holnap folytatjuk ezt a beszélgetést, és esetleg személyesen is összefutunk egyszer.
Cili bácsi!
Ne haragudj, nem tudok sokat írni, mert hazajöttek a gyerekeim, és azért őket ellátni fontosabb, mint itt írogatni.
Köszönöm a kioktatást, de nem akarok már vitázni Veled, legyen Neked igazad mindenben! Főleg mert tényleg nagyon eltértünk már az eredeti témától.
Honnan származol? Hol élsz? Hány éves vagy? Mivel foglalkozol? Persze ha nem akarod, nem kötelező válaszolnod! Ha mégis írsz, nem tudom, mikor fogok tudni válaszolni.
Gyakorlatilag azért kötöttél belém, mert nem vagyok tisztában a szmájlik jelentésével!
Hát, ez van! Ilyen gyökér vagyok, vállalom!
Az utolsó írásomban a szmájlival Neked akartam kedveskedni, de ha nem értékeled és csak lecseszel emiatt, akkor inkább önmagam leszek, és nem használom őket továbbra sem!
Viszont ezt szintén nem értem, bocs: Be c00l, right?
Legyek cool? Miért kell ilyen hülyén írni? Ez a menő?
Mondtam, gyökér vagyok!
Azért írtam nagybetűkkel, hogy kiemeljem a mondandómat, nem voltam ideges, sem feldúlt, de azért jobban élvezem a normális, építő jellegű beszélgetéseket! Nem olyan jó vitázni! Neked igen? Azért ettől még jól aludtam éjszaka!
Szerintem egyszer sem mondtam ellent magamnak. A kérdést meg azért írtam ki, mert jó érzés az, amikor az ember visszaigazolást kap, hogy nincs egyedül (a véleményét tekintve). Ennyi, szívem!
Ha már itt tartunk, próbáltam eleget tenni a kérésednek. Most jól szólítottalak? Te viszont persze, hogy nem hívhatsz öregasszonynak, mivel egyáltalán nem vagyok még öreg (40 azért nagyon nem vagyok, pedig még az se lenne öreg), mamának meg manapság inkább a nagymamákat hívják. Az azért még nem vagyok! (Többnyire a nagymamákat, mielőtt ebbe is beleköt valaki!! Tudom, hogy van kivétel!)
"Én egy szóval sem mondtam , hogy nem tartom tiszteletben a véleményedet, nem tudom, te ezt miből szűrted le."
Csak abból gondoltam, hogy kötekedni kezdtél!
Mennem kell, ne haragudj, de a gyerekeimmel kell foglalkoznom. Nem fogok tudni már írni neked, mert nem leszek net közelében! Szerintem most már inkább csinálj Te is valami hasznosat! Tényleg olyan jó szórakozás belekötni másokba?
Visszaírhatsz, cseszegethetsz továbbra is, de bármit is gondolsz rólam, én egy normális, tisztességes családanya vagyok, és senkit nem akartam bántani. Nem szokásom!
Leszünk barátnők?
Puszi!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!