Csak én utálom az AC/DC-t?
Azért egy 35-40 közötti nő , valljuk be nem fiatal , neki már kevesebb van hátra mint amennyit eddig élt . Remélem nem haragszol, hogy ezért szólítalak továbbra is mamának.
Igazán örülök, hogy jól aludtál , lehetünk barátnők , de csak akkor ha egyszer átmehetek hozzád , és kinyaljuk egymást, ugyanis én a lányokat szeretem , remélem nincs ezzel bajod.
Az , hogy egy 10-15 évvel idősebb vagy nálam nem gond, egyszer úgy is kiszerettem volna próbálni egy idősebb nővel, ha te leszel az , nagyon fogok neki örülni, remélem te is. Majd viszek felcsatolható műf*szt , a csúcsra juttatlak , úgy, hogy közben a nevemet kiáltozod.
A gyerekeket pedig majd elküldjük az anyukádhoz , hogy vigyázzon ő rájuk.
Majd légyszi szólj, hogy mikor mehetek és ott is vagyok .
"
Honnan származol? Hol élsz? Hány éves vagy? Mivel foglalkozol? Persze ha nem akarod, nem kötelező válaszolnod! Ha mégis írsz, nem tudom, mikor fogok tudni válaszolni. "
Ezt majd személyesen megbeszéljük miközben a puncidat nyalom, itt most hiába írom le , lehet megsem értenéd, pedig még diplomád is van .
Vigyázz a gyerekekre mami ,és majd szólj ha mehetek !
Legjobbakat neked is , a vibrátort pedig használd továbbra is naponta , ha már férjed nincs.
Szia
Az előző mégis sok lett, úgyhogy a 18 éves nagylánynak csak annyit, hogy se kekeckedő, se idegbeteg, se idióta nem vagyok.
Csaj vagyok, igen, és szerintem ettől még egyáltalán nem gázabb semmi. Nem értem, miért lenne az.
Nem önigazolom, magam, de ha támadnak, védekezem.
Lehet, hogy nem irónia, amit használtam, nem vagyok magyartanár, lehet, hogy cinizmusnak hívják, de a környezetemben mindenki érti, ha így beszélek. Főleg a pasik és az 20 év felettiek. Nem kell mindent komolyan venni, bár a nőket néha elhagyja a humorérzékük. Ha volt nekik olyan! Ezt most nem konkrétan erre az esetre értettem! Bocs, hogy nem savanyodtam még be!
Hogy miért tettem fel ilyen kérdést, azt meg megírtam az előbb Cilinek. Szerintem tök emberi és érthető!
Nem haragszom Rád se, hisz még csak 18 vagy, még sok mindent meg fogsz majd tapasztalni.
Témát lezártam!
Mivel még itt vagyok, tudok reagálni.
Sajnálom, hogy átmentél primitívbe, miközben én nyitottam Feléd!
A szavaidból az derül ki, hogy kielégületlen vagy! Neked egy jó nagy b.szás hiányzik!
"Azért egy 35-40 közötti nő, valljuk be, nem fiatal, neki már kevesebb van hátra, mint amennyit eddig élt."
Ezzel sokan nem értenének egyet, de engem nem bántasz meg vele, mert nem adok egy csitri véleményére.
Szegény Angelina Jolie, milyen vénasszony!
Én voltam a hülye, hogy leálltam Veled vitázni, mikor nem vagyunk egy szellemi színvonalon. Utólag sajnálom a Rád fordított időt, mert azt hasznosabb dolgokra is fordíthattam volna!
Azért jellemző, hogy milyen hamar válaszoltál! Te egész nap itt lógsz? Nincs jobb dolgod? Őszi szünet van, mi?
Na, én tényleg megyek, mert nekem más dolgom is van!
Ennél még a mosogatás is jobb!
Ja, és hívhatsz Maminak, ha Neked ez kielégülést okoz!
Nem zavar!
Húú ,azért szerintem elég túlzás magadat Angelina Jolie-hoz hasonlítani, nem gondolod? Egy olyan öregasszonnyal , mint Angelina Jolie bárki leállna még 15-20 év múlva is , nem hogy most , veled viszont? bocs , nem szeretnélek bántani , remélem nem veszed komolyan amit írtam , sőt biztos vagyok benne, hisz az eddigieket sem vetted komolyan.
Menj , és nyugodtan mosogass el , ha gondolod ide is átjöhetsz és itt is elmosogathatsz .
Érdekes, 15:00-kor ültem először géphez ma, és megnéztem hogy válaszoltál-e,láttam , igen , és én is válaszoltam ,nem tudom hogy te miből következtettél arra , hogy egész nap itt ülök , de biztos rájöttél valamiből ,én nem tudom miből , de hát te okosabb vagy és tapasztaltabb is .
Remélem még írsz !
Puszi
Hagy már békén a kérdezőt!
Mit kötekedsz vele? Egy értelmes nőnek tűnik, és teljesen igaza van. Feltett egy ártatlan kérdést, te meg itt szórakozol vele. Tényleg menjél inkább segíteni te is a szüleidnek a házimunkában!
Angelina Jolie-t nem magához hasonlította, az életkora miatt említette meg. Beletartozik a 35-40-es korosztályba. Ez olyan bonyolult neked?
Angelina valóban nagyon jól néz ki, de lehet, hogy a kérdező is, amit te nem tudhatsz, tehát ne fikázd le ismeretlenül! Szeretnél majd te is úgy kinézni 36 évesen, mint Ő!
Amúgy nem a kor számít, mert az évek számával csak érettebb lesz az ember. Te csak tanulhatnál a kérdezőtől!
Egyébként pedig közhely, de igaz: nem minden a külső! Belső emberi értékekről még nem hallottál?
Angelina-t lehet szeretni a külsejéért is, de ezen kívül egy rendkívül jó ember. Gondolj csak például az adományaira vagy az örökbe fogadott gyerekeire! Hány más gazdag ember megtehetné, mégsem teszi meg ezeket!
Nézz már magadba, te milyen ember vagy!
Még lusta is vagy, ami abból is látszik, hogy állandóan itt lebzselsz, meg hogy még a kérdezővel mosogattatnál el az otthonodban! Csináld meg inkább te magad, legalább csinálnál vmi értelmeset is!
Biztos vagyok benne, hogy lepereg a kérdezőről a sok hülyeséged!
Ja, és tényleg irritálóak a helyesírási hibáid, még akkor is ha külföldi vagy! Nekem is vannak román és szlovák ismerőseim, és érdekes módon tudnak helyesen írni!
Gyakorolj, kislány, ne másokat piszkálj!
Próbáltam úgy fogalmazni, hogy még te is megértsd!
akkora egy p*cs vagy , hogy az hihetetlen :D
1. Nem vagyok nő :D , ezt kb az első oldalon leírtam ott még a kérdező is tudta de elfelejtette egy nap után ( gondolom a korral jár ), csak a kérdező , elkezdett szórakozni , hát belementem . Neked is csak az első oldalra kellett vna visszalapozni és megláttad volna , nem tetted mert nem.
2. jah igen cili bácsi a nickem igen ebből teljes mértékben az jön le , hogy nő vagyok:D
3. K*rvára nem vagyok román meg mittudom én szláv meg hasonló származású , én amerikai vagyok :D , elhiszed hogy nem érdekelnek a te csökött haverjaid , hogy milyen szépen írnak helyesen , vagy nem . Az se érdekel , hogy elhiszed-e amit mondok , mert nekem aztán teljesen mind1, mivel számomra TE IS és kb mindenki ezen az odalon EGY NONAME SENKI , mivel anoním az oldal. - ÉS ÉN IS AZ VAGYOK MiNDENki számára , de ez engem kib*szottul nem érdekel.
4. Itt lógok egész nap , ez sem igaz , ma délután 3kor kapcsoltam be először a laptopot, 15:45ig itt voltam aztán most ültem vissza a géphez 25 perce .
5. NEm , nem lógok egész nap a gép előtt, DE MEGTEHETNÉM :DDD MIVEL NEM kell dolgoznom.
6. 10.000.000 ftba fogadok , hogy NAGYOBB REND ÉS TISZTASÁG VAN NÁLAM AZ EGÉSZ HÁZBA , MINT NÁLAD, ÉS A KÉRDEZŐNÉL ÖSSZESEN EGÉSZ ÉLETETEKBEN VOLT. :DDD
7. Azt , hogy jöjjön el mosogatni csak poénból írtam, de mint látom te sem vagy felfogni azzal a csöpp kis agyaddal , de semmi baj.
8. MÁR MEGINT EZ a belső is fontos, külsö nem számít baromság :D:D
TUDOD KIK ÁLTATJÁK MAGUKAT EZZEL? AZ OLYAN 200KILÓS gyökerek mint TE :D
9. Végül, de nem utolsó sorban, elszeretném mondani, hogy amit nagybetűvel írtam azt azért írtam , hogy kiemeljem , ahogy a kérdező is tette, valamint azért válaszoltam neked kedves utolsó, mert te is írtál nekem , ezt így vélem helyesnek. Sok szerencsét , l00ser.
Mi van, ideges lettél, kishaver?
Elment a kedved a humorizálástól?
Csak röviden, mert sajnálom rád az időt:
1. K.rvára nem érdekel a nemed!
2. Idióta nickname, nem vicces. Ez alapján fiú és csaj is lehetsz. Nem vágod?
3. Nem érdekel, hol élsz, nem ez számít, nem kell lenézni a románokat vagy szlávokat se! Nem tartalak se többnek, se kevesebbnek az amerikai mivoltod miatt!
4. 5. Nem különösebben izgat, mennyi időt töltesz a gép előtt. Megteheted, ha nem dolgozol! A kérdező legalább dolgozik, gyereket nevel! És minden más normális ember is!
6. Elhiszem, biztos jó munkát végez a bejárőnőd!
7. Idézlek: "mint látom te sem vagy felfogni azzal a csöpp kis agyaddal". Ez így elég értelmetlen, de mivel nem 20-as az IQ-m, értem, mit akartál mondani! Tudom, hogy poénnak szántad, annak viszont elég karcsú volt!
8. Nem baromság, és 200 kg-nak a harmada se vagyok, úgyhogy nem talált!
9. Jól van, fiam!
Nyugodj meg!
Üdv, Józsi néni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!