Csak én utálom az AC/DC-t?
Nna, azért a GAGYI kicsit erős jelző.
http://www.youtube.com/watch?v=-f1cwycSWq0
Egy ilyen gitárszóló már önmagában sem gagyi:D Ne menj zenekritikusnak... Sőt, nagyon igényes zene.
De én sem kedvelem őket különösebben, csak pár számukat(például amit linkeltem). De nem is vagyok rocker:)
Amúgy nem vettem észre, hogy divat lenne - sajnos. Mert ez - ha szereted, ha nem - legalább ZENE. A Lady Gagával, Justin Bieberrel, Sp-vel meg társaival ellentétben...
Cili bácsi, Neked meg csak annyi, hogy a D nekem nem jelent semmit, csupán egy nyomtatott, nagy betű!
Miért vagyok én köteles érteni ezeket az idióta jeleket? XD, D mittudomén, mik vannak még!
Nem szoktam MSN-ezni, nem érdekel, és nem is vagyok hajlandó rágörcsölni a témára! Lehet, hogy pár év múlva majd kívülről fújom ezeket, de egyelőre vannak fontosabb dolgok is az életemben, mint ezek! Bocs!
Lehet, hogy régimódi vagyok, de ez van!
Elsőnek:
Konkrétan nem bántódtam meg, csak megvédem magam, mert nem érzem azt, hogy főbenjáró bűn lenne nem szeretni egy együttest. Mindenkinek joga van a saját véleményéhez! Én sem bántom azokat, akik szeretik! Hallgassák csak! Hajrá!
"Nem szoktam MSN-ezni, nem érdekel, és nem is vagyok hajlandó rágörcsölni a témára! Lehet, hogy pár év múlva majd kívülről fújom ezeket, de egyelőre vannak fontosabb dolgok is az életemben, mint ezek! Bocs!
Lehet, hogy régimódi vagyok, de ez van!"
Érdekes, ezen az oldalon kb minden 2. hozzászólásban előfordul ez a jel :D , úgyhogy nem csak msn-en használják. Az , hogy neked pár évbe telik az , hogy rájöjj arra hogy mit jelent, az nem az én problémám . bocs
20:03-asnak:
Gagyi az én ízlésem szerint. Főleg a You Shook Me All Night Long és a Highway To Hell. A Thunderstruck egész jó lenne egy normális hangon elénekelve!
Zenekritikus? Az egy szakma? Nem is értem, hisz az tök szubjektív, kinek mi tetszik. Hogy lehet azt objektíven megállapítani, hogy mi a jó?? Van, akinek azért fizetnek, hogy közzéteszi az ízlését?
Lehet, hogy vannak benne igényes gitárszólók, tehát lehet, hogy a gitáros jó, ennyire nem mélyültem el a dologban, de a dallamok bénák.
És örülhetsz, mert az én környezetemben sokan szeretik!
Ja, és nem mondtam, hogy SP meg Lady Gaga igényes! Nekik is vannak gagyi dalaik. Nyilván vannak, akik őket szeretik! Nem ítélem el őket! Ez ízlés dolga!
Édes, drága Cili bácsi!
Én ma írtam először ezen az oldalon, ritkán járok itt, bár nagyon szeretem, és nem a felfogásommal van baj, diplomás ember vagyok, egyszerűen nem érdekelnek ezek a jelek. Tényleg nem érted? Sajnálom, ha így van...
Lépj már túl ezen!
Ne haragudj, de ennyi időt tudtam szánni erre a dologra, mennem kell, mert úgy néz ki, szex lesz, amit már napok óta kívánok!
Azért az jobb, mint Veled itt vitázni!
Ja, és nem haragszom Rád!
XD (azért is;) Ebbe most már beleszólok:D
"Zenekritikus? Az egy szakma? Nem is értem, hisz az tök szubjektív, kinek mi tetszik. Hogy lehet azt objektíven megállapítani, hogy mi a jó?? Van, akinek azért fizetnek, hogy közzéteszi az ízlését? "
Ugye nem azt akarod mondani, hogy a szmájlik mellett - amelyeknek jelentése az emberek 90%-ának egyből leesik(akár otthon vannak "MSN"ben, akár nem(például a 70 éves nagyanyám:D)) - az is teljesen új dolog számodra, hogy vannak KRITIKUSOK?xD
Te most jöttél le a falvédőről?
Nos mivel hímnemű vagy , és én is így nem fogom azt írni hogy édes drága ac/dc útáló emberke, helyette azt írom hogy kedves barátom!
egy átlagos intelligenciával rendelkező 10 éves is képes rájönni arra kb 1 perc alatt , hogy ez a jel :D mit jelent.
Te először vagy ezen az oldalon , és egyszer sem láttad még egész életedben , és egy hozzászólásban sem láttad még ez alatt az 1 nap alatt sem , csak most . Nem baj , én megértem , akkor sem kellene éveknek eltelnie , ahhoz hogy rájöjj , e kis jel jelentésére.
Mivel azt írtad, van diplomád , feltételezem elmúltál 23 , és 1 10 évesnek 1perc mire rájön mit jelent a jel, neked már akkor rákellene jönnöd ha ránézel . De ez nem így van nálad , semmi baj.
Sok sikert a szexuális életedhez , köszönjük , hogy ezt is megosztottad itt velünk .
További szép estét
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!