Utálom a DJ-ket, csak én vagyok így vele?
múltkor úgy hozta az élet hogy egy DJ-vel dolgoztam volna együtt (dalszövegeket írok és egy kevés produceri munka), hát ne tudd meg azt a nagyképűséget :D az eddigi társaim zenéjét csak úgy ócsárolta, hogy ilyen szar meg olyan szar (kiváló zongorista az egyik srác, meg gitáros is). Nem is lett semmi ebből a dologból, kicsit elektronikusabb irányba akartam vinni a zenét, de hagytam is mert ez a barom felidegelt:D azthitte ő a király..
18/f
Már bocs, de krvasokat kell még tanulnod az életről. Egyrészt nem tudom honnan veszed, hogy a DJ-skedéshez nem kell tehetség. (Képzeld el, hogy egy négyakkordos rokkdalt ugyanannyi eljátszani...)
Másrészt jó lesz, ha megtanulod, hogy ez szubjektív dolog. Azért mert neked valami nem tetszik, nem lesz kevésbé értékes. Más pont fordítva látja. Tanulj emptiát és tájékozódj. Mielőtt elkezdesz rinyálni.
Ja, meg komolyan... Amiket te felsoroltál, azok sem éppen a művészi önkifejezés csimborasszói... Ugyanannyira tartom őket, mint azokat a zenéket, amikről itt fent beszéltél. Attól, hogy "normális hangszeren" játszák, még nem lesz benne több fantázia, munka, vagy művészi érték.
"Persze azt lehet rá mondani, hogy tartsuk tiszteletbe mások ízlését, és ezzel egyet is értek, de ez nem ízlés, hanem divat..."
Ezt meg nem is tudom hogy gondoltad. Komolyan azt hiszed, hogy valaki azért hallgat valamit, mert az divat? Szerintem általában azért, mert az tetszik neki. A te általad kedvelt zenészek is bőven a mainstream, populáris, DIVAT kategóriába sorolhatók, csak éppen azok más időben, más környezetben voltak divatosak.
Szóval tényleg vegyél kicsit vissza.
A 03:18nak Az ACDCnek telleg vannak negyakkordos dalai, de
a Guns N Rosesra vagy a Zeppelinre ezt inkabb nemond.
Am telleg vannak olyan emberek akik csak a legujabb slager szamokat hallgatjak. A DJknel a rapperek is jobbak:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!