Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit csináljak? Egy csaj le akarja nyúlni a pasimat, ő mindig védi, hogy miért utálom ennyire, de én meg tudom mire készül. Mit csináljak vele?
A pasit dobd ki, a csajnak meg vágd le a haját. Megérdemlik egymást. Tudom, hogy rossz érzés, de hidd el, nem ő volt számodra az igazi, ha ilyet csinál, ráadásul úgy, hogy tudta, hogy ki nem állhatod a csajt. Azt se felejtsd el, hogy a facebookján kiderítetted, hogy találkoztak, amikor pedig rákérdeztél, hogy mi történt, nem volt bátorsága elmondani. Az ilyet nem tartom embernek, pláne nem férfinak.
24/F
Gondolj bele, ha nem mondod, el és tagadja, és el akarod hinni, akkor szenvedni fogsz.
Ha elmondod neki, biztos összevesztek, még bántani is fog. tuti szenvedés, és veszekedés, és valószínűleg szakítás.
Fiatalok vagytok, egyszerűbb, ha mind a ketten továbléptek.
Mond neki, hogy már nem bízol benne, és bizalom nélkül nincs értelme a kapcsolatnak, és küld el.
A gyerekes versenygéssel meg próbálj nem foglalkozni. Hülyeség, ovis dolog ilyenne versenyezni ki lesz az enyém ki nem...nem birtokolhatod sem te sem ő azt a pasit.
És ha ilyen a pasi őt is simán át fogja vágni a palánkon egy harmadik lányért, vagy az izgalmas flörtért. Ilyen korban ezek még gyakran előfordulnak.
Sok sikert a továblépéshez!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!