Szerintetek megvegyem ezt a gitárt?
Nézzétek meg a linket!
Még csak akkusztikus gitárom van, de szeretnék venni egy elektromosat is. Erre a hangszerre találtam és meg szeretném kérdezni tőletek, hogy érdemes-e megvenni, jó vétel lenne-e?
A tremoló nagyon elhangolja a gitárt. Én egy fix húrlábasat néznék a helyedben. Ha olcsóbb árkategóriásat nézel, akkor a Cort a legjobb választás.
Én is gitárvásárlás előtt állok. Egy Cort Z40-t nézetem ki magamnak.
15/F
NE!!! inkább keress egy használt gitárt, akár régebbit is, halálkomolyan mondom, sokkal jobbakat találsz 25ér. ezt megveszed, nyakamat rá hogy utánna napi 10* fogod magadat elküldeni a f*szba mert annyira nem jó vétel. gyorsan elhangolódik, a tremoló pláne nagyon szar, az elektronikája csapnivaló... gondolom be vagy sózva mert kéne egy gitár, akár gyakorolni, tanulgatni, de eskü inkább keress még 1 hónapig minthogy rögtön rosszat vegyél, egy életre pecsételheti a tudásod.
segítségként pl ajánlom a gitarshop.hu-t is ahol rengeteg gitárt találsz, pitiáner áron. pl ezt ajánlanám is, ezt a gitárt ismerem, haveromnak is ilyen van, igaz ő nem válna meg tőle semmi kincsért:
szép, olcsó, megbízható gitár.
remélem sokat segítettem. :)
üdv: egy kőszegi dobos
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!