Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » A tesco-s újságban láttam egy...

A tesco-s újságban láttam egy akusztikus gitárt. Megéri?

Figyelt kérdés
10000ről van 8000re leértékelve csak arra kellene hogy alapokat megtanulni...Nem is akarok nagyon rá költeni elkezdeni jó lenne rajta?
2011. okt. 31. 16:54
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
54%
Elkezdeni a tanulást jó.
2011. okt. 31. 16:58
 2/13 anonim válasza:

Előző válaszoló ,ha már nem értesz hozzá legalább hülyeséget ne írj!

Hangszert csakis hangszerboltban vegyél nem tudom anyagilag mennyit tudsz rá költeni, de 20ezer forintért már jó gitárokat lehet kapni.Az ilyen tescos gitároktól csak el fog menni a kedved: vastag nyak, rossz hang, rosszul beállított húrok...

ez egy viszonylag minőségi kezdő gitár: [link]

2011. okt. 31. 17:37
 3/13 anonim ***** válasza:

Semmiképpen sem.

Azok nem gitárok, csak doboz húrokkal.

Valóban jól írja az előző, 20 ezer körül hangszerboltban (használtan főleg) már lehet venni kezdő nylon húros hangszereket, amiket be lehet hangolni és a be lehet állítani.

2011. okt. 31. 17:54
 4/13 A kérdező kommentje:
de én nem akarok annyit költeni rá sajna 10nél nem nagyon tudok most többet költeni (pedig megtenném) csak az alapokat megtanulni kis gyakorlatot szerezni... utána úgyis vennék másikat addigra már megtudnám oldani de az még minimum fél év..és nem akarok addig várni
2011. okt. 31. 21:31
 5/13 anonim ***** válasza:
Vegyél használtat. És kérlek, ne kezdj el ellenkezni a használt dolgok ellen, mert nem szeretnék magyarázkodni.
2011. okt. 31. 21:33
 6/13 anonim ***** válasza:

így van, a használt hangszer tényleg nem olyan mint egy kinyúlt használt póló, pl még jót is tesz a hangszernek az idő, de most ebbe se menjünk bele, lényeg hogy érdemes használtat venni:)

Meg hidd el, tapasztalatból mondom, el tudja venni az ember kedvét a zenéléstől, ha nem jó a hangszer. Pl, én annak idején olcsó gitárt vettem, szólógitárt, nem sokszor nyúltam hozzá. Más az ha úgy tekintesz a hangszerre mint egy csoda, és alig várod hogy a kezedbe vedd, vagy ha már tudod hogy kényelmetlen, esetleg szar hangú az a valami, és csak nyűg az egész. Visszatérve a te problémádra, gondolom a tescos is nylonhúros, még a multik is drágábban adnák a fémhúrosat, na de nézz szét itt:

[link]

10ezer alatt is találsz használhatóbbat. Például a Stagg-ek. Nem egy jó márka, tény, de még mindig jobban jársz vele mint a tescossal, mert ezt legalább egy hangszergyártó cég csinálta. Vagy ott van az a Valencia. Azon már tényleg nem lesz olyan gond, hogy full hamis az egész. És akkor még anyagilag is megéri:)

2011. okt. 31. 22:55
 7/13 anonim ***** válasza:
De ha fémhúros a tescos is, és olyat szeretnél, olyat is találsz ezen az oldalon olcsón:)
2011. okt. 31. 22:56
 8/13 anonim ***** válasza:
0%

Nah takarodj a ...

Idejössz megkérdezni, hogy megéri-e.

Leírjuk, hogy semmiképpen nem, mert az nem gitár, csak elveszi a kedved maximálisan a zenéléstől az alatt a fél év alatt is.

Erre jössz, hogy de te akkor is megveszed, mert kész...

Akkor a f*sznak jössz ide, vedd meg a tesco gazdaságos gitárt, aztán ne csodálkozz, hogy annál még egy guitar hero controller is közelebb áll egy hangszerhez, vagy esetleg gondolkozz, csak egy pár ezret dobj hozzá, és vegyél egy normális használtat...

2011. okt. 31. 23:15
 9/13 A kérdező kommentje:

[link]

Még 1 ilyen is jobb lenne?

2011. nov. 1. 00:11
 10/13 anonim ***** válasza:
Igen.
2011. nov. 1. 00:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!